|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
όταν είδα το ενυδρείο σκέφτηκα ... " ο χριστός και η παναγία"
συγνώμη φίλε μου αλλά δεν μπορώ να περιγράψω ... χωρίς παρεξήγηση .. έχεις πααααάρα πολύ δουλεία μπροστά σου ... για αυτό οπλίσου με υπομονή και άκου ... τα ξεστήνεις όλα απο μέσα ... και διαλέγεις ένα απο τα είδη που έχεις μέσα ... 1. μονομάχος ... 2. γκάπι και πλατυ ... 3. αγκελόψαρο ... 4. ο βάτραχος δεν πάει πουθενά έτσι και αλλιώς ... για να καταλάβεις .. τα 4 αυτά δεν πάνε μαζί ούτε ανα 2άδες ... μόνο αφρικάνες δεν έβαλες μέσα και χρυσόψαρα ... το ξέρω ακούγομαι σκληρός .. αλλά όταν τελειώσουμε μαζί σου ... πίστεψέ με .. θα μας ευγνωμονείς ... πρώτα διάλεξε τι ψάρια θες και τα άλλα τα λέμε ... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |
το δικο μου ενυδρειο | KARGIO | Χρυσόψαρα | 4 | 20-10-08 13:13 |
Το δικο μου 108αρι | KARGIO | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 3 | 19-03-08 19:08 |
ετοιμο κ το δικο μου | fitilakias | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 21-12-07 19:42 |
Να Και Το Δικο Μου | teopol69 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 15-09-07 16:58 |