|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι ψαρια που θελουν αρκετα λιτρα και υψος ενυδρειου....και μαλακο νερο....
προσωπικα πιστευω οτι θα χαρεις πολυ περισσοτερο το ενυδρειο σου με αλλα ειδη...και οταν πας σε κατι μεγαλυτερο μπορεις να βαλεις και σκαλαρια που τοσο σου αρεσουν... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ωραια τι αλλο μπορω να βαλω ξερετε ποια αλλα ειδη μου αρεσουν Paracheirodon herbertaxelrodi και τα Paracheirodon innesi....
Αλλα θελω κυριως κατι σαν τα γκαπι να νιωσω τις γεννες δεν ξερω αν με καταλαβαινετε??? ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν δεν βαλεις Σκαλαρια,και θες να εχεις και γεννες, κοιτα για Kribensis. Ομως ξεχνας τα corydoras γιατι τα Κριμπ γινονται επιθετικα οταν γεννησουν.
Μπορεις να τα συνδυασεις ομως με καποιο κοπαδοψαρο οπως rasbora, cherry barbs,danio,κλπ. |
|
|||
|
|||
![]()
ama evaza mesa papagalakia??? elpi
![]() ------------------------- για αυτα εδω τι λετε??? Brachydanio rerio....?????? ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tazkorinthos : 17-02-09 στις 14:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Τα παπαγαλακια δεν τα ξερω. Τα Brachydanio rerio ειναι τα συνηθισμενα Danio που σου ανεφερα πιο πανω ως κοπαδοψαρο, και τα συστηνω ανεπιφυλακτα. Ειναι πολυ ανθεκτικα ,ευκολα ,ομορφα, κινητικα και ο,τι πρεπει για αρχαριους.
Για να καταληξεις ομως βρες και διαβασε ποια ψαρια σου αρεσουν και ρωτα να σου πουμε αν μπορεις να τα συνδυασεις. Ετσι κι αλλιως σου συστηνω να ξεκινησεις με 1 ειδος και λιγα ψαρια ωστε να προσαρμοστει η βιολογια σου και μετα μπορεις να προσθεσεις και τα υπολοιπα ψαρακια σταδιακα καθε 15-20 μερες. Το στρωσιμο καλο ειναι να το κανεις με αμμωνια,χωρις ψαρια και αν βρεις και καποιο φιλο να σου δωσει μπολι θα επιταχυνεις κατα πολυ την διαδικασια. |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε ζωοτόκα φίλε...
Εχουν ευκολες γέννες και αν ειναι φυτεμένο θα γεμήσεις... Αρχισε με 1 αρσενικό και 3 θυληκά γκάπι και αργότερα βάλε για συγκατοικους ή μολυ, ή ξιφοφόρους ή κανενα αλλο είδος ζωοτόκου... Αρκεί να στρώσεις καλά το φίλτρο σου πρώτα... Παπαγαλόψαρα;Κοιτα εδώ (πατα πανω στο μπάνερ) brachydanio rerio θέλουν λίγο πιο χαμηλό ph...Αν κάνεις ενυδρείο κοινωνικό το σηζητάμε(το ειδος ειναι πολυ γρήγορο και πηγαίνει σε κοπάδια)...Συγουρα αν βάλεις τα ρεριο με τα ζωοτόκα δεν θα δεις μωρα....
|
|||
|
|||
![]()
αυτο λες και εγω να εβαζα γκαπι να τελειωνα.......
αχ.... μπερδευτηκα το στρωσιμο θα το κανω με χρυσοψαρα και μετα θα τα ξαναεπιστρεψω στον πετ σοπα συνενοηθηκα μαζι του...... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Και τα χρυσοψαρα εχουν ψυχη. Κριμα ειναι αφου υπαρχει ο τροπος της αμμωνιας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
παρακαλω δωστε τα φωτα σας | N.fidiara | Φωτισμός | 5 | 26-01-08 20:11 |
Δωστε τα φώτα σας παιδια.. | spdm | Malawi | 16 | 24-03-07 21:22 |
Ειδικοι Μου , Δωστε Πληροφοριεσ | malawi | Malawi | 4 | 25-07-06 11:43 |
δωστε μου λυση pls | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 10-05-05 19:31 |