|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μόλις έστησα ένα 50άρι (περίπου 45 καθαρά). Το μπόλιασα από το μεγάλο, οπότε λογικά σε 3-4 μερούλες θα είναι έτοιμο. Στόχος μου είναι να βάλω ένα ζευγάρι Apistogramma Cacatuoides. Μπορώ να βάλω μαζί του και ένα κοπαδάκι (8-9) νέον?? Αν όχι μπορεί να μπεί κάτι άλλο?? Εδώ λέει πως μπαίνουν μόνο με κορύντορας...
------------------------- Επειδή στο μέλλον θα προσπαθήσω να κάνω αναπαραγωγή, δν θέλω να βάλω κάτι το οποίο θα μπορεί να φάει τα αυγά, ή τα μικρά.
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kotsos : 09-11-08 στις 21:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αφου σε ενδιαφερει η αναπαραγωγη γιατι δε τα αφηνεις μονα τους μιας και ειναι λιγα και τα λιτρα σου??
|
||||
|
||||
![]()
Δν είμαι ακόμη έτοιμος για αναπαραγωγή. Αν γίνει θα γίνει κατα την άνοιξη, γι' αυτό έλεγα να βάλω κάτι ακόμη απλά για να μν φαίνετε άδειο το ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εσυ μπορει να μην εισαι ετοιμος, αλλα τα ψαρια σου?? δεν ξερεις... οποτε πιο καλα ασε το ετσι να εχουν τους χωρους τους και να μαθουν τον χωρο... αφου σε λιγους μηνες θα εισαι κι εσυ ετοιμος... δεν ειναι πολυ ο καιρος...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Να βάλω τουλάχιστον καμιά γαριδούλα???
|
||||
|
||||
![]()
αφου τρωγεσαι βαλε!!!! μη σου χαλασουμε χατηρι...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τρωγομουν και εγω.......
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν εβαλα......
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορω να βαλω ενα ζευγαρι σε φουλ φυτεμενο 96 λιτρα με κρυψωνες??
τα σαλιγκαρια θα εχουν προβλημα? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι μπορεις... αλλα τι αλλα ψαρια εχεις; Τα σαλιγκαρια δεν εχουν προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Απιστογραμμα Κακατοειδες σε 60 λιτρα δεν γινεται ειναι πολυ λιγα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω αλλα.το ενυδρειο ειναι 96 λιτρα αλλα καθαρα το βγαζω καπου 70κατι,μπορω να βαλω και corydoras η θα ειναι πολλα για τα λιτρα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βέβαια δεν είχα ποτέ cacatuoides, αλλά τα δύο microgeophagus (αρσενικό θηλυκό)που έχω σε 120 λίτρα μικτά (100 καθαρά; ) θέλουν και αυτά τις κρυψώνες τους (κυρίως το θηλυκό). Και θεωρούνται και αρκετά ήσυχα και ήρεμα ψαράκια.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eνυδρείο με αpistogramma cacatuoides | alexinio | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 119 | 22-04-09 16:23 |
Apistogramma cacatuoides | eliasfot1 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 44 | 13-03-09 12:52 |
Breeding Apistogramma Cacatuoides | newfish | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 07-03-09 20:59 |
'Βαριά' - Apistogramma cacatuoides | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 11-02-05 10:47 |
Γέννα Apistogramma Cacatuoides | Juan | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 31-12-04 02:25 |