Τι άλλο με Apistogramma Cacatuoides??
Μόλις έστησα ένα 50άρι (περίπου 45 καθαρά). Το μπόλιασα από το μεγάλο, οπότε λογικά σε 3-4 μερούλες θα είναι έτοιμο. Στόχος μου είναι να βάλω ένα ζευγάρι Apistogramma Cacatuoides. Μπορώ να βάλω μαζί του και ένα κοπαδάκι (8-9) νέον?? Αν όχι μπορεί να μπεί κάτι άλλο?? Εδώ λέει πως μπαίνουν μόνο με κορύντορας...
------------------------- Επειδή στο μέλλον θα προσπαθήσω να κάνω αναπαραγωγή, δν θέλω να βάλω κάτι το οποίο θα μπορεί να φάει τα αυγά, ή τα μικρά. |
αφου σε ενδιαφερει η αναπαραγωγη γιατι δε τα αφηνεις μονα τους μιας και ειναι λιγα και τα λιτρα σου??
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
εσυ μπορει να μην εισαι ετοιμος, αλλα τα ψαρια σου?? δεν ξερεις... οποτε πιο καλα ασε το ετσι να εχουν τους χωρους τους και να μαθουν τον χωρο... αφου σε λιγους μηνες θα εισαι κι εσυ ετοιμος... δεν ειναι πολυ ο καιρος... |
Παράθεση:
Να βάλω τουλάχιστον καμιά γαριδούλα??? |
Παράθεση:
|
|
τρωγομουν και εγω.......:D:D
|
Παράθεση:
|
δεν εβαλα......
|
μπορω να βαλω ενα ζευγαρι σε φουλ φυτεμενο 96 λιτρα με κρυψωνες??
τα σαλιγκαρια θα εχουν προβλημα? |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Απιστογραμμα Κακατοειδες σε 60 λιτρα δεν γινεται ειναι πολυ λιγα.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Βέβαια δεν είχα ποτέ cacatuoides, αλλά τα δύο microgeophagus (αρσενικό θηλυκό)που έχω σε 120 λίτρα μικτά (100 καθαρά; ) θέλουν και αυτά τις κρυψώνες τους (κυρίως το θηλυκό). Και θεωρούνται και αρκετά ήσυχα και ήρεμα ψαράκια. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 18:59. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board