|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Εβαλα σε λειτουργια το καινουργιο skimmer ακριβως οπως ελεγε το manual . Το προβλημα που εχω ειναι οτι ο αφρος δεν φτανει μεχρι το κυπελο αν και μου ειπαν οτι γινετε επειδη ειναι καινουργιο και σε λιγες μερες θα λειτουργει κανονικα.
Εσεις τι λετε? μου προτεινετε να κανω κατι? |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσιολογικο ειναι ...αστο κανα δυο μερες να στρωσει και τα ξαναλεμε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραια , Επισης την βαλβιδα που ρυθμίζει τον αερα την εχω ολη ανοιχτη οπως λεει το manual και την ρυθμιζω απο αυριο. Θελω και λιγο βοηθεια εκει. αυτη η βαλβιδα ρυθμιζει την ποσοτητα του αερα που περναει. αυτο το καταλαβαινω. οταν την πειραζω λοιπον τη γινετε? Γιατι μου ειπαν οτι ετσι ρυθμιζεις το ποσο λεπτες ειναι η μπουρμπουληθρες, η ρυθμιζεις το ποσες να εχεις
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν κλεινεις τη βαλβιδα , ''αναγκαζεις'' τον αερα να εισερχεται με μεγαλυτερη ταχυτητα...αυξανεις το vacuum και εχεις ψηλοτερη φυσαλιδα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετά ξεκινάς και την περιστρέφεις αντίθετα (αριστερά προς τα πάνω) και κανονίζεις τον αφρό του. Σε αυτή την τελική φάση ο κατασκευαστής σου προτείνει μία θέση στο και δέκα, αν φανταστούμε ένα ρολόι. Τώρα εσύ μπορείς να το έχεις και πιο ψηλά: στο και πέντε ή και στο ακριβώς δηλαδή τέρμα πάνω αριστερά. Ένα τέχνασμα για να δεις αν ανεβάζει τον αφρό μέχρι το κυπελάκι είναι να ρίξεις ποσότητα τροφής ή ποσότητα αντιχλώριου. Αν σου ανεβάζει πολύ αφρό και γεμίζει το κύπελλο αμέσως τότε σήκωσε (το κύπελλο) ψιλότερα. Κάθε 2-3 μέρες το κύπελλο να το αδειάζεις και να το καθαρίζεις ελαφρά με ένα σφουγγαράκι (όχι των πιάτων της κουζίνας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρα το Skimmer εχουν περασει 3 μερες τωρα.Αυριο θα καθαρισω το κυπελο.Να το βαλω κατω απο την βρυση και με ενα μαλακο σφουγαρι καθαριζω ή δεν κανει με νερο βρυσης?Να καθαρισω και το καπακι και το πανω μερος ή μονο το κυπελο
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατω απο τη βρυση βαλτο ...κανενα προβλημα.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που μπορω να βρω deltec skimmer? | Manolis | Φίλτρανση | 1 | 03-11-08 20:16 |
DELTEC MCE300 Skimmer | zagorakis | Φίλτρανση | 24 | 28-06-08 16:11 |
Deltec mce 600 καθαρισμα? | ton12 | Φίλτρανση | 5 | 06-03-08 09:15 |
Επιλογή Skimmer Deltec ή TUNZE | thsamios | Φίλτρανση | 11 | 03-02-07 03:40 |
Skimmer DELTEC MCE 600 Help | Meliteas | Φίλτρανση | 1 | 22-05-06 15:49 |