|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
σου στέλνω πμ!
------------------------- Τελικά το μαύρισμα στα φύλα πρέπει να είναι άλγη. Δοκίμασα να τρίψω ένα με το χέρι και καθάρισε. Από την υφή νομίζω ότι είναι BGA μόνο που δεν είναι πράσινο αλλά κατάμαυρο. Τα λιπάσματα τα έχω σταματήσει. Πρέπει να το καθαρίσω με το χέρι από τα φυτά, ή να το αφήσω και θα φύγει μόνο του με σωστές συνθήκες νερού/φωτισμού; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aquaman : 16-10-08 στις 10:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πάμε απο την αρχή | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 12-10-08 15:40 |
Tα φυτά μου δεν πάνε καλα...μπορείτε να μου πείτε τι μπορεί να φταίει? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 14-12-07 22:42 |
Eκανα το κακό, αλλά κακό δεν είδα....:-) | Carebean pirate | Δίσκοι | 61 | 24-09-06 12:45 |
Μου κάνει περισσότερο καλό ή κακό | akis07 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 05-04-05 08:26 |
Κακά & καλά νέα.... | mmbuna | Malawi | 5 | 03-04-05 18:43 |