|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ ομορφες φωτογραφίες !! Μπράβο Σταύρο !!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια πραματα.
![]() Η καθαριοτης ειναι μιση αρχοντια, η αλλη μιση ειναι αλγη. ![]() ΥΓ μη μετακινεις ή αλλαζεις διαφορα στις φωτο γιατι "χανονται" μετα. Μονο αυτες του ποστ 80 ειδα.
|
||||
|
||||
![]()
Και μερικές προχθεσινές μετά απο ένα καλό κλάδεμα αλλά μόνο με φυτά :
|
|
||||
|
||||
![]()
Υποκλινομαι
![]() ![]() ![]() Ποιο ειναι το μυστικο σου ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() "Κατι τετοιοι χαλαν την πιατσα" υ.γ απλα τελεια.... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κατσε καλα!!!!!!!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Σταυρο τελειωσε...εισαι μαστορας !!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΑΙΣΧΟΣ!!! Για να μην πω τιποτα αλλο!
Εσυ στο γλυκο και ο Θοδωρης στο θαλασσινο δε παιζεστε! Τελος!
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο όλα τα λεφτά!!! Μου τα έλεγες και στην συγκέντρωση αλλά δεν μπορούσα να το φανταστώ αυτό!!
ΤΕΛΕΙΟ!! |
|
||||
|
||||
![]()
πω πω πω αντε να κοιμηθεις τωρα δεκα lexotanil πρεπει να παρουμε υποκλινομαι στην μαγεια του ενυδρειου σου
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tέλειο Σταύρο, τι να πω? Απίστευτο!!!
Φαντάζομαι οτι εσυ δεν ξέρεις τι θα πει άλγη, δεν θα έχεις δει ποτέ σου... Δές το σε ενα λεξικό τουλάχιστον, να ξέρεις έτσι ενημερωτικά περί τίνος πρόκειται. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα πω τίποτα για το μπουρδοενυδρείο του στρατηγού αλλά για τις άλγες κτλ που λέτε όλοι σας...τον έχω πετύχει σε συντήρηση ρουτίνας κι ένα έχω να πω...ευτυχώς δεν τον πέτυχα στον στρατό...ο άνθρωπος είναι ΨΥΧΟΠΑΘΑΚΙΑΣ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο,
το ενυδρειο σου ειναι ενα θαυμα! Τα συγχαρητηρια μου και σου ευχομαι να συνεχισεις ετσι με μερακι. Θανασης
|
||||
|
||||
![]()
νομιζα οτι μετα απο 2 βδομαδες (που το θαυμασα κι απο κοντα σπιτι σου) εντατικης ψυχοθεραπειας οτι ειμαι καλα...αλλα ξανακυλησα
![]() ![]() ενα ενυδρειο που θα μπορουσε να σταθει οπουδηποτε!!! τα υπολοιπα περιττευουν!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Συγχαρητήρια Σταύρο! Είσαι πολύ μερακλής! |
|
||||
|
||||
![]()
¶ψογος!!! Μπράβο!
|
||||
|
||||
![]()
Tι να πεις κανείς για ένα αριστούργημα ;
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο αποτέλεσμα απο εναν φοβερό άνθρωπο και χομπίστα!!
Σταύρο....αν μας χωρίσουν οι γυναίκες μας ανετα μας βλέπω να μένουμε παρέα,,,,,,,,ο ενας με το φραγκοψάλιδο και ο αλλος με την ψαλίδα... ![]() ![]() Τέλος!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΥΓ.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον φίλο ΖΧ για τα ταξίδια που κάνει για να τραβήξει τις φωτο απο το ενυδρείο (έχει και αυτός μούρλα ).Καθως και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το πηραμε παλι το οφθαλμολουτρο μας μπραβο στρατηγε
|
|
||||
|
||||
![]()
εχμ,γκουχου γκουχου....το περτικαλί φυτάκι τί εστί???
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.tropica.com/productcard.asp?id=032A ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
έχω σκάσει να το ψάχνω αυτό το φυτάκι ρε γμτ!!!!είναι κουκλί!!!ήμανε σίγουρος ότι είναι αυτό!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και μια τελευταία φωτο με το ενυδρείο αφημένο στην τύχη του ζούγκλα χωρίς τους δίσκους μιας και θα ξαναστηθεί μεσα Φεβρουαριου απο την αρχή με εντελώς καινουργιο aquascaring.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτα ειναι....
![]() ποιοι τυχεροι θα παρουν φυτα με τον κουβα??
|
||||
|
||||
![]()
Η Ζωοτεχνία 2009.
|
|
||||
|
||||
![]()
Στρατηγέ στον τάκο...ακούρευτο σε βλέπω...
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά το καλό σας βρήκα να και το ενυδρειο μου. | MANOS74 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 24-05-07 12:34 |
Το ενυδρείο μου. (και φωτο) | basillis | Δίσκοι | 30 | 20-01-07 22:15 |
νεο ενυδρειο(ερωτησεις και φωτο) | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-05-06 15:09 |
Φωτο απο το ενα ενυδρειο μου.... | ReBeLoS | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 18-06-04 03:21 |
Αδειασμα νερου απο το ενυδρειο | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 76 | 19-12-03 00:59 |