|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πώ εγώ που κάνω ιδιαίτερα στο σπίτι και έχω και μικρά παιδάκια και αμέσως πάνε κοντά και κάθε φορά (λές και το βλέπουν πρώτη φορά). Και γω να τρέχω απο πίσω να φωνάζω (ο στριμμένος δάσκαλος...). Απλά και εγώ δεν έχω κάνει κάτι ιδιαίτερο, απλά...τρέχω απο πίσω όπως είπα...
|
|
|||
|
|||
![]()
Φαντασου εγω το εχω στο δωματιο μου το ενυδρειο και παει η αδελφη μου (ειναι και μεγαλη παναθεμα την) και τους φωναζει... ΨΑΡΑΚΙΑΑΑΑΑ ΨΑΡΑΚΙΑΑΑΑΑΑ και μου ανεβενει το αιμα στο κεφαλι αλλα την εκραξα 3-4 φορες και το σταματησε
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή τι της είπες στο κράξιμο και σταμάτησε; Λες να πιάνει και σε μικρά παιδιά ή μόνο σε μεγάλους;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απλα τις ειπα οτι αμα το ξανακανει θα τις ανοιξω το κεφαλι στα 2
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εμενα γίνεται καθημερινά σχεδόν γιατί εχω έναν αδελφό 5 χρονών και εκτός του οτι τα ταίζει συνέχεια κάνει και δαχτυλιές.Θα βάλω ενα ταμπελάκι και θα λέει μην ενοχλείτε
|
|
||||
|
||||
![]()
ΜΩΡΟ:αααα κοιτα μαμα-μπαμπα ψααακια. ΓΚΟΥΠ ΓΚΟΥΠ ΓΚΟΥΠ
ΜΕΓΑΛΟΙ:ΑΧ τι ομορφα που ειναι. ΓΚΟΥΠ ΓΚΟΥΠ ΓΚΟΥΠ ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ όλη τη φανταστική ψαροπαρέα του G.A.B και έλεγα πως μόνο εγώ έχω αυτό το πρόβλημα, να είστε καλά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο σημασία έχει οτι δώσαμε λύση στο πρόβλημά σου, δε νομίζω να μη την είδες...τη λύση...
![]() Και δεν έχεις μόνο εσύ αυτό το πρόβλημα, δεν είναι ξεχωριστό το δικό σου ενυδρείο... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μετεφερε το ενυδρειο που εχεις στο σαλονι στην κραβατοκαμαρα (αν χωραει βεβαια) και φτιαξε ενα μικρουλι στο σαλονι με ανθεκτικα ψαρια που να μην νιωθουν τπτ ομως.. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|