|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με την πρώτη ευκαιρία θα μπούν και φωτό! Το βασικό μου πρόβλημα αυτή την περίοδο είναι που θα βρω αντλία να σηκώνει πίεση 4-5 bar και σωλήνα ψιλή να αντέχει αυτήν την πίεση! ![]() Υ.Γ. Ας δουλέψει το ριμάδι και μετά.........είστε ελεύθεροι για.....αντιγραφή!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Μην με βαρέσεις, αλλά το σύστημα με τα μπεκάκια και να το κάνεις να δουλέψει δεν βλέπω να έχει αποτέλεσμα και να ρίχνει την θερμοκρασία σε ικανοποιητικό βαθμό.
Καλή επιτυχία anyway ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλήθεια όμως γιατί το είπες αυτό; Έχεις κάτι κατά νού που μου έχει διαφύγει;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπάρχουν σε διάφορες διαμέτρους ..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα ρωτήσω τότε να βρώ. Ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
![]() Γνωρίζει κανείς στη θεσσαλονίκη που μπορώ να βρω αντλίες νερού που να σηκώνουν 4-5 bar πίεση; Και αν είναι και κοντά στην Μπότσαρη.....δεν θα με χάλαγε καθόλου!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έλα ρε Κώστα! Χαθήκαμε! Αναθεματισμένη δουλειά!!!! ![]() Έχω πάει πολλές φορές εκεί αλλά δεν θυμάμαι να είδα ποτέ! Πάντως δεν έχω να χάσω και τίποτα με το να ρωτήσω!!!! ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το fish only τωρα , λιγο καιρο πριν το τελος του | Tricky | Fish Only | 8 | 17-05-09 15:01 |
Διοξειδιο που δεν καταδέχεται να διαρρεύσει... | Celda | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 28-03-06 17:35 |
Τι λέτε να το κάνω το λάθος? Ωπα !! το έκανα | niouch | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 21 | 17-07-05 22:15 |
Τι επιπτωσεις εχει το πουρι που ξυνεται απο το τζαμι? | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 17-09-03 10:50 |