|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, έχω διαβάσει τα αρθρα για το κουράρισμα.
Αν εχω καταλαβει σωστα τις πρώτες μέρες δεν θα χρειάζεται βιοφορτίο μιας και ο βράχος θα "παραγει" μόνος του αμμωνία (σκέφτομαι να αγοράσω ακουράριστο μιας και έχω και τον χρόνο αλλα και το χώρο να το κάνω μόνος μου). Απο την στιγμή που δεν θα υπάρχει υπόστρωμα δεν χρειάζεται και βαση σωστα? Και οσο καλύτερη κυκλοφορια γίνεται. Το κουράρισμα που θα γίνει στο ενυδρειο δεν μου δημιουργει καποιο πρόβλημα? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος - αγορά ενυδρείου | mpampis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 04-04-09 14:44 |
Αγορά ενυδρείου... | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-10-07 19:50 |
ερώτηση για αγορά ενυδρείου | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 09-06-05 07:39 |
Αγορά νέου ενυδρείου // τιμες, διαστάσεις | maria_nik | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 25-11-04 22:54 |
Βοήθεια για αγορά ενυδρείου. | babis85 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 18-08-04 22:06 |