|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας παΐδια καταρχήν συγγνώμη που καθυστέρησα να απαντήσω τόσο πόλη αλλά έμπλεξα
Λοιπόν έχω 4 μεγάλα αρσενικά περίπου ίδιο μέγεθος με αυτόν στην φωτογραφεία Και τα 4 έχουν παρομια σημάδια Και 4 μεγάλα θύλακα , νομίζω και αλλά 2 μικρότερα αλλά δεν είμαι και σίγουρος .. Οι μέτρησης μου με υγρά είναι αυτές Ph 8 – 8.2 Kh -9 Gh -18 No2 -0 No3- 20 Nh4 – 0 ------------------------- Παντός όταν είμαι σπίτι δεν τα βλέπω να τσακώνονται και παρά πόλη Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΓΙΑΝΝΗΣ : 18-01-08 στις 15:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναποδογυρισμενη Κιχλιδα | GIOSTAF | Malawi | 5 | 16-06-06 09:04 |
¶σπρα σημάδια σε ξιφοφόρο | mili | Ζωοτόκα | 5 | 24-05-06 15:46 |
προβλημα με κιχλιδα | ksaderfos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 08-10-04 19:28 |
Kόκκινα σημάδια στο σώμα | basilhs | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 14-01-04 02:15 |