|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως με ένα λάστιχο κάνεις μια χαρά την δουλειά σου.Εγώ συγκεκριμένα έχω πάρει αλφαδολάστιχο Φ10 και ένα σπιράλ 20 εκ που χρησιμοποιούμε για να συνδέουμε τις βρύσες.(νιπτήρες κ.λ.π.)Το συγκεκριμένο σπιράλ διαθέτει στην μια έξοδο ρακόρ θυληκό μισής ίντσας και στην άλλη αρσενικό μαστό 3/8.Την 3/8 έξοδο την έχω συνδέσει στο λάστιχο(μπαίνει και σφηνώνει άψογα) και το ρακόρ βιδώνεται στην έξοδο του μίκτη της ντουζιέρας και όπως είπε και ο Tkagem ρυθμίζεις το νερό στην θερμοκρασία που θέλεις(σαν να κάνεις ντουζάκι!!!!)
Ελπίζω να βοήθησα και να μην μπέρδεψα.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πατεντα για αδειασμα ενυδρειου. | sotalx | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 28-04-08 15:06 |
Eheim 2213 αδειασμα κάδου? | kostasthess_ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 26-10-07 00:09 |
Αδειασμα ενυδρειου | ilias | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 14-05-07 00:22 |
Παρουσίαση ενυδρείου | chrisx | Δίσκοι | 60 | 24-01-07 11:43 |
Αδειασμα νερου απο το ενυδρειο | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 76 | 19-12-03 00:59 |