|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Εάν είναι κόσμος στο σπίτι αρκετές ώρες την ημέρα να πάρεις ένα μόνο του.
Αυτά τα πουλιά είναι στην κυριολεξία ψυχούλες και μπορείς να το βγάζεις από το κλουβί του και να κάνει βόλτες, να το ταίζεις κ.λ.π. Εάν μένει όμως πολύ καιρό μóνο του μπορεί και να μελαγχολήσει και να ψοφήσει. Καμμία σχέση με τα lovebirds. Εχω δύο θηρία στην κυριολεξία, αλλά πανέξυπνα και καθόλου ήμερα. |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα παλιοτερα εναν ζακο που τον ειχε φερει ο πατερας μου απο το καμερουν ηταν wild caught
![]() ![]() εαν ξαναεπερνα παπαγαλο δεν θα του εκοβα τα φτερα παντως. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει νόημα να του κόψεις τα φτερά!
Μου θυμίζει λίγο το θέμα με τις δαγκάνες στους αστακούς....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ξέρω συγκεκριμένα πράγματα για τα cockatiel αλλά για τους περιστεράδες είναι συνηθισμενη διαδικασία. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φτερά μεγαλώνουν και πάλι όπως και οι δαγκάνες του αστακού! Εκεί το πήγα και φυσικά και όταν κόβεις τα φτερά (και για τους περιστεράδες ισχύει) το πτηνό πονάει.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πρωτον για να μην πονάει το πουλί και δευτερον για να μην μεγαλώσει το φτερό. Τα φτερά πέφτουν από μόνα τους και βγαίνουν καινουργια την επόμενη περίοδο πτερορροιας η οπόια είναι φυσική διαδικασία. |
|
|||
|
|||
![]()
paidia egw agorasa prin apo 3 meres 2 cockatiel kai mou leei autos sto pet shop oti dn trwne maroulia kai pws dn tous kanei kalo......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παπαγάλος Cockatiel | KOKORAS | Άλλα ζώα | 6 | 08-07-06 09:51 |