|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ΟΚ!!!! το τεστ της TETRA το γνωρίζω πολύ καλά καθόσο με αυτό κάνω τις μετρήσεις μου για αμμωνία . Οσο αφορά την αμπουλίτσα μήπως ήταν ammonia remover (πάνως έμοιαζε με αυτή που μου έδειξε ο Isidoros)
To θέμα όμως τώρα είναι ότι, εγώ έβαλα το μπόλι την Παρασκευή το βράδυ, το ενυδρείο έγινε ένα μαύρο πράγμα το οποίο την άλλη μέρα καθάρισε και όταν έκανα μετρησεις ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΉ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ δεν βρήκα. Ούτε νιτρικά αυξήθηκαν ούτε αμμωνία΄έπεσε. Any hint ??????? ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
15 μέρες μετά τον γάμο?? ήρθαν και τα πρώτα αυγά (Σκαλαρια) | KOKORAS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 39 | 22-12-07 02:30 |
Σταθερές τιμές 1 βδομάδα τώρα.... | johnsin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-09-07 08:06 |
Εδώ και 4 μέρες.... | Hypostomus | Greek Aquarist's Boards | 2 | 02-06-06 09:54 |
Γεννανε καθε 7 μέρες. | Νίκος | Δίσκοι | 23 | 10-09-04 21:48 |
Αυξανοντας τις γνωσεις μας για τις Αφρικανικες Κιχλιδες!!! | stefanos.f | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 2 | 07-09-03 23:39 |