|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
απλα ριχνω την αναλογη δωση seachem neutral regulator (σκονη , που οπως λεει το ονομα κανει το ph ουδετερο ... δλδ 7,00! )....
αυτο κανω μονο! |
|
||||
|
||||
![]()
Κοφτα τα χημικά φιλε μου το μονο που καταφέρνεις με αυτά ειναι να εχεις αστάθεια και να ξοδεύεις χωρις αποτέλεσμα
|
||||
|
||||
![]()
και πως να το φτιαχνω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονή οικονομία και Α/Ο τώρα βολέψου με τυρφη η μην το φτιαχνεις καθολου ετσι και αλιως οι δισκοι σου ειναι μικροι μεχρι να ερθει η γεννα μπορει να σου φέρει ο Αγ. Βασιλης καμια Α/ο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
o Aγ.Βασιλης.....ή αλλιως οι Αγ. γονεις ολλο και καπιο ''κουμπι'' θα εχουν για να μου αγορασουν...(μια φορα ακουσε απο μενα η μανα μου την σπαταλη νερου και κοντεψε να κανει τους δισκους ψαροσουπα)...
παλι ... ισως να μου παρουν ενυδρειο μεγαλο τον Σεπτεμβρη για τα γενεθλια μου ! (αυτο το ενυδρειο που εχω τωρα δωρο για τα προηγουμενα γενεθλια μου ειναι)... ααααα! και κατι ακομα... η μανα μου λεει οτι το νερο της βρυσης ειναι βρομηκο και κιτρινο και ο διαχειρηστης της πολυκατοικιας το ιδιο λεει και καθως να σταματησουμε να πεινουμε για κανα μηνα μεχρι να το φταιξουν , οπτε να χρησημοποιω εμφιαλομενο; εε; |
|
||||
|
||||
![]()
6 Εβρο και καθάρισες δοκιμασμένο και PH = 6.6
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=18339
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μου το εξηγεις αναλυτηκα; σε παρακαλω..! |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε προσεκτικα,Το γραφω, απο Πρακτικερ, Βασιλοπουλο, καποια φαρμακεία, δες τις φωτο και θα καταλάβεις βγάζει περίπου 1/2 με ενα λιτρο το λεπτο.
Εγω το ανακατεύω με Α/ο αντι για βρύση και αντιχλωριο
|
||||
|
||||
![]()
αν προλαβω τα σουπερ μαρκετ το απογευμα θα παω να παρω και το δοκιμασω!
ευχαριστω πολυ! ------------------------- μολις γυρησα απο το σουπερ μαρκετ...αλλα δεν βρηκα τπτ τετοιο, ρωτησα και ουτε που το ειχαν ακουσει ποτε αυτοι... που αλου μπορω να το βρω; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Steve : 21-07-07 στις 18:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πρακτικερ, Βασιλοπουλο, ισως σε φαρμακειο
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αυτη η κανατουλα αποχλωριωνει κιολλας?Αν αλλαζω 200λιτρα τις 10μερες ποσο να κρατησει το φιλτρο?
|
||||
|
||||
![]()
Αποχλoριωνει σίγουρα το πόσο κρατά τι να σου πω εγω αλλάζω καθε μήνα για πόσιμο για το ενυδρείο οταν δω οτι ανεβαίνει το Kh και Ph
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!!
|
||||
|
||||
![]()
σημερα, μετα μια λλαγη 20 λιτρα, σηκωσα ph 8.00!
πως; 1 ωρα εκανα αλλαγη! το μονο που εκανα ηταν να βαλω στο νερο sera aquatan! τι τρεχει παλι; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο Θείος τι λέει; ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν του το ειπα ακομα...
αλλα θα με βοηθηετε να δω τι τρεχει; |
|
||||
|
||||
![]()
συνηθως τι πεχα εχεις,τι πεχα εχειη βρυση σου,με τι μετρας και καθε ποτε...νομιζω οτι μπορω να σε ρωταω για πολλες πολλες ωρες...αλλα φοβαμαι τις απαντησεις σου...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ph βρυσης : 8,5
ph ενυδρειου: 7,00 (συνηθως) sera ph test καθε εβδομαδα |
|
||||
|
||||
![]()
ωραια.
το 8,5 πως καταληγει να γινεται (περιπου οπως λες)7.....????? τεραστια αποκλιση....πως το κατεβαζεις λοιπον..?,και πως το κρατας σταθερο....(τροπος του λεγειν σταθερο βεβαια με τα δικα σου δεδομενα...) |
|
||||
|
||||
![]()
seachem neutral regulator!
το κατεβαζει και το κρατα στο 7,00! αφου τα λεω παραπανω αυτα! |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη πρεπει να φυγω,σου λεω οτι με τετοιες λυσεις ζουμιων δεν κανεις δουλεια...
δεν θα εχεις ΠΟΤΕ σου σταθεροτητα,κατι που θελουν οι δισκοι,και τοτε θα αρχισουν τα προβληματα..... μονο η μπουκαλα παροχης διοξειδιου εχει τη σιγουρια της.... |
|
||||
|
||||
![]()
εν απληρες συστημα Διοξειδιου ποσο θα κοστισει; (+ κοντρολερ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μετρήσεις δικτύου pH 7.5 - 8, gH 18, kH 12 Μετρήσεις από φίλτρο pH 6.5, gH 11, kH 8 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
PH/Redox controller PH 203 | Tricky | Λοιπός εξοπλισμός | 10 | 12-06-07 08:37 |
Γνωρίζει κάποιος για αυτόν τον pH κοντρόλερ? “Reef Fanatic PH Controller “ | chris the trik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 22-01-07 19:15 |
Ph | menios | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-11-05 03:22 |
marine PH test vs freshwater PH test | DimmyF | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 11-07-05 23:44 |
PH | giannis1976 | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 04-05-04 16:55 |