μεταβολες ph
οταν κανω αλλαγες νερου, παρατησω μια μικρη μεταβολη του ph....
(οταν δεν το διορθονω απο πιο πριν)....οταν το διορθονω ομως δεν υπαρχει μεταβολη.. ο θειος μου απο την αλλη, κανει αλλαγες νερου ,χωρις να ετοιμασει το ph στο νερο του δυκτιου και δεν εχει μεταβολη.... γιατι σε μενα υπαρχει ομως; οι αλλαγες νερου μου περνουν το πολυ μιση ωρα και του θειου μου μια ωρα+.... τι κανω λαθος; |
Την ώρα!
|
δλδ ποσο; (χωρις να φτιαχνω το ph του δυκτιου)
|
Παράθεση:
Ανέβασε τον χρόνο της αλλαγής απο μισή ωρα σε μία και αν ακόμα εχεις μεταβολή τότε ρώτα το Θείο να σου πει τι κόλπο κάνει και δεν στο μαρτυράει:smt041 :smt041 :smt041 :smt041 :smt041 |
Παράθεση:
το ''κολπο'' δεν νομιζω να υπαρχει!:D |
...και τί ρόλο δλδ μπορεί να παίζει ο χρόνος αν απο μισή ώρα την κάνεις μία??? :smt102
Ας "εμβαθύνουμε" λίγο... 1. Τί pH και KH έχει το ενυδρείο σου ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την αλλαγή??? Τί pH/ΚΗ έχει το νερό της βρύσης σου??? 2. Τί pH και KH έχει το ενυδρείο του θείου σου ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την αλλαγή??? Τί pH/ΚΗ έχει το νερό της βρύσης του??? 3. Χρησιμοποιείς CO2??? 4. Μήπως έχεις ασβεστολιθικό υπόστρωμα ή πέτρες??? |
1) 7,00 ph πριν 7,5 ph μετα (kh δεν ξερω)
2) 7,00 ph πριν 7.00 ph μετα |
5. Χρησιμοποιείς τύρφη...?:rolleyes:
|
Βρε συ Kh δεν ξέρεις και εχεις Δίσκους τώρα θα σε μαλώσω και εγώ που σε συμπαθώ και θες και αναπαραγωγή;;
|
Παράθεση:
Παράθεση:
τωρ να παρω απο Αθηνα;; (πιο ολα θα ξοδεψω μεταφορηκα) ------------------------- οταν τους πηρα ειχα kh τεστ... πριν ενα μηνα που τελειοσε δεν βρηκα πουθενα... |
Παράθεση:
------------------------------------------------------------------- Ο θείος σου χρησιμοποιεί τύρφη..? Επιπρόσθετα, έχεις "τεστάρει" υπόστρωμα, πέτρες με ακουαφόρτε..?:confused: (ερώτηση 4 του Apostolis) |
Παράθεση:
ο θειος μου δεν χρησημοποιει χημικα ...ειναι κατα αυτων... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
αυτό έχει συμβεί αρκετές φορές, ή μόνο μία???
|
Παράθεση:
|
μήπως βάζεις απο αντίστροφη όσμωση???
Ψάξε τί παίζει με το pH σου... |
Παράθεση:
|
...εγώ ΔΕΝ μπορώ να φανταστώ τότε τί άλλο μπορεί να είναι εκτός απο κάποιο λάθος στο τεστ...
|
να τωρωτησω....διαβασα οτι τονερο της βροχης = ιδιο με νερο Α/Ο... υσχιοι ή...;
|
Η εγω τοχω χασει ή εσεις που του απαντατε..
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ρώτας για να ρωτήσεις ρωτάς πράγματα χιλιοειπωμένα το κατάλαβες τώρα ;;; |
Παράθεση:
ευναι λιγο παραλογο! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
αν δεν το κανω αυτο....ανεβαζω ph 7.5-7.8.... τι κανω λαθος δεν ξερω! |
Βρε Σταυρούκο, θέλεις να ανεβάσεις τον αριθμό των μηνυμάτων σου..?:rolleyes:
Τι θα πει "του φτιαχνω το ph"...???:confused: Δηλαδή τι κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ...??? Δώσε μια ολοκληρωμένη απάντηση...:rolleyes: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:12. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board