|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως ρε παιδιά από τα ψαράκια μας όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς!!! Εγώ είχα στο ίδιο ενυδρείο (15λίτρα) και χωρίς να ξέρω τίποτα για τους μονομάχους έκανα το λάθος να βάλω έναν αρσενικό μαζί του. Έπειτα έφυγα για το φροντιστήριο. Γύρισα σπίτι τρομοκρατημένος και αβέβαιος για την τύχη του χρυσόψαρου (είχα πλροφορηθεί τα σχετικά από συμμαθητές) και πρός μεγάλη μου έκπληξη είδα πως το χρυσόψαρο είχε φάει το μονομάχο!!!!!
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια τις εβαλα και τις δεχτηκε μια χαρα. οι γαριδες ειναι παρανοικες φερνουν βολτα συνεχεια το ενυδρειο, κολυμπανε και μπροστα του αλλα δεν αγριευει.
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όπως είπαν και οι προηγούμενοι, είναι θέμα προσωπικότητας
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
είχα βάλει κάτι ghost που μοιάζουν εκπληκτικά με τις caridina japonica, και του έφαγαν την ουρά ένα βράδυ. Το έχω ποστάρει κάπου πιο παλια.
Για τα σαλιγκάρια, ούτε συζήτηση...οι μονομάχοι τρώνε τις κεραίες (ή και όλο το σαλιγκάρι αν μπορουν). Από τη στιγμή που θα μάθουν το κόλπο, δεν σταματούν. Τα χτυπούσε με δύναμη πάνω στο τζάμι με τη μουσούδα σαν επαγγελματίας boxer. |
|
||||
|
||||
![]()
οι ghost γίνονται μεγάλες νομίζω και έχουν δαγκανούλες...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|