|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το κανουμε οπως με τις τανιες..
Κυκλοφορουν στο Internet πριν τους κινηματογραφους... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον,
το κατεβασμα θελει περιπου 7 ωρες, ( adsl ) αρα και τωρα αμεσως ναμπαινε το λινκ η πρεμιερα θα γινει πριν. ποσω μαλλον που το seeding θα ξεκινησει το μεσημερι. μεχρι τοτε το τραβαει ο θεος, και μετα εσεις θα τραβατε απο το θεο, ο επομενος απο τους 2 προηγουμενους και παει λεγοντας... το πιακατε οεο? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πάντος θα το κατεβάσω
![]() ![]() ![]() και πολλοί άλλοι φαντάζομαι ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Δεν δε θα έρθεις στο Σύλλογα;;; τστστσ.....
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Περιμένουμε ένα μήνυμα μάλλον
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό.
Εύγε γαύρε!!!! Πες τε μας πως να το κατεβάσουμε (αναλυτικές οδηγίες παρακαλώ) να το έχουμε....
|
||||
|
||||
![]()
αβαν πρεμιερ τελος.
πιστευω να αρεσε. παμε για τους εξω απο δω τωρα. ανεβαζω ενα αρχειακι σε ζιπ μορφη, το αποσυμπιεζετε και αφου εχετε εγκαταστησει οπως σας ειπε ο σωτηρης , κλικαροντας πανω του θα ξεκινησει μονο του να κατεβαζει το αρχειο. ελπιζω να εγινα σαφης ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το κατεβασα το βραδυ και το ειδα σημερα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον Θοδωρή για την πολύ καλή, μερακλίδικη (και χρονοβόρα) δουλειά που έκανε για το βίντεο αυτό!!!
![]() Εύγε γαύρε!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρτε οσοι θετε γιατι ο πισης ειναι ηδη 3 μερες ανοικτος για να τραβατε.
απο αποψε το βραδυ λεω να ξεκουραστει... το θεμα γεωργιε -thanx-δεν ειναι οτι μουφαγε ωρες, ειναι να εγινε λιγο πλακα, να μας αρεσε λιγο, κλπ... αν αυτο εγινε εφικτο, αναμενουμε το ν2... ![]() version 1.1 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω δυστυχως δεν ξερω τι κανω λαθος....ο firewall απενεργοποιημενος..και παλι δεν ξεκιναει να κατεβει.........******τα νευρα μου......τι φταιει αραγε...??
|
|
||||
|
||||
![]()
Ουτε και σε εμένα .
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφού ξέρεις πόσο μας άρεσε … Θες να το ακούς … εεε…? ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ το δημιούργημα σου! ![]() ΟΛΕ ΓΑΥΡΟΣ ΟΛΕ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εισαι συνδεδεμενος στον tracker?
Για δες το info. |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνα με το σωτηρη δεν κινδυνευουμε απο εκρηξη λογω πολλων ωρων σε λειτουργια.
αρα τραβατε με το πασο σας. το θεμα του τρακερ ειναι ενα ζητημα, αρκετες φορες τον πιανω κι εγω να την εχει πεσει για υπνο, και τον πλακωνω στις ![]() φυσικα το φορματ ειναι για να παιζει παντου (mpeg2), αν θετε απευθειας το καιτε σε δισκακι, η τοχετε στο πισι σας και τρεχει εκει. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ είμαι λίγο αργοπορημένος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!! Όταν ξεκουραστεί ο πισις θα τον τραβήξει το εργαλείο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωρε λεβεντη που ζοριζεσαι?
εβανες το πργμ που σου ειπε ο σωτηρης η οχι? αν τοβανες πατα το ρημαδολινκ που εβαλα μετα εγω, ξεζιπαριστο, και κλικ πανω του. ολα τα αλλα θα τα κανει το προγραμμα!!! τι εφαγες στουπια και κολησσες? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ελα,συντεκνε.....ολα καλα ειχε πιασει τζιβα του ρημαδ,και στουμπουςς.....
τωρα κατεβαινει σα κατ...ουλα καλα... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχω καταφέρει να το κατεβάσω και να το δω, αλλά έχω τις πληροφορίες μου και έχω να πω: όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι! δεν πειράαααααααζειειειειειει!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΑχαχαχΑΧαΧαχΑχα Floriniotis Rulezzzzzzzzzz Υ.Γ άαααατσα γαύρε ο crazyio και με ΠΣΦΕ background ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο....μια χαρα βγηκες....και εισαι και ομορφοπαιδο......
κριμα που δεν εχω καμμια κορη........ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Jesus κάντε seed βρεεεεεε !
Περιμένουμε 2 άτομα. EDIT: Γίναμε 3 , ένας με μtorrent 1.5 , ένας με Bitcomet και εγώ με μtorrent 1.6 και περιμέεεεεεενουμε και περιμέεεεεεεεεενουμε Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη halvas69 : 04-12-06 στις 19:46 |
|
||||
|
||||
![]()
@klaz : ΔΕΝ εχεις κόρη ??? και τι περιμένεις ?? ποτέ δεν είναι αργα .... βάλε μπροστά ...... θα περιμένω
![]() ![]() @halvas69 : εμένα με BitComet δεν έλεγε να ξεκινήσει .... με το που το έβαλα στο Azureus ξεκίνησε με την καμία .... chech it ... Προσωπικά ανοιχτό το έχω το Azureus για να τραβάνε ... Τώρα που γίνεται το ποστ απο μένα τραβάνε.. Ας το αφήσουν και οι άλλοι ανοιχτό να γίνεται πιο εύκολα η δουλειά ...
|
||||
|
||||
![]()
Εδω δεν ειναι forum υποστηριξης torrent..
Θετε με azureus? εχει καλως.. ΔΕΝ θετε? You are on your own ... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδή Σώτο κάνει δουλειά μόνο με το "αρουραίους" ?
Αυτό μάλιστα είναι πρωτόγνωρο χα,χα,χα. ΟΚ πάω να το κατεβάσω. |
|
||||
|
||||
![]()
εγω βλεπω οτι τραβατε μια χαρα, αν μεινει ο αρουραιος χωρις <πελατη> βγαζει error, και πρεπει καποιος να ειναι παντα εδω να του δωκει το φιλι της ζωης με restart azur...
αυτο ειναι εφικτο αν ειμαι εδω, αν οχι ... ![]() μωρη χαλβα το κατεβασαν ασχετοι (με τα τορεντς), εσυ κολας? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Kατεβαίνει κατεβαίνει
![]() Έχω ήδη φτάσει στο 35% χε,χε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φωτο απο τα νεα μου ψαρια!!! | Mariel | Bettas | 5 | 12-10-05 03:25 |
Ειδη Bettas Χωρις Φωτο... | vasilis-arta | Bettas | 6 | 23-08-05 01:09 |
Φωτο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 11 | 07-06-05 11:36 |
Φωτο από το ενυδρείο μου | filippas | Malawi | 4 | 14-10-04 08:26 |
Φωτο απο καταδυση στην Αιγυπτο | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 05:02 |