|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικά Τάκη αν έχει γίνει άσπρη με λίγη βοήθεια (μηχανική) πλέον αφαιρείται με ευκολία, όμως το θέμα είναι να έχουν μπει φυτά π.χ. γρήγορης ανάπτυξης και να μην ξαναβρεί φαί η άλγη διότι θα ξαναβγεί πολύ σύντομα.
Αν συνεχίσει να ρίχνει είναι πιθανόν να εξαφανιστεί σε σύντομο χρονικό διάστημα (ημερών) και μόνη της. Εγώ πάντος στην δική μου περίπτωση την αφαίρεσα μηχανικά και τα ψύγματα που είχαν μείνει εξαφανίστηκαν μάλλον από τα SAE.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη για πουλημα!!!! | Pritanis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 18-02-05 11:42 |
Phosphates (PO4)- Αλγη | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 24-03-03 22:37 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
Algae eaters | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 21:59 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |