|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Kαλα εκανες και αλλαξες και τις 2 φλαντζες (prime button και flow meter).
Μαλλον λυθηκε το προβλημα σου. Ετσι οπως εκατσα και το σκεφτηκα, αλλαζοντας μονο το oring του prime button, στεγανοποιειται πολυ καλα το σημειο αλλα παραλληλα αυτο συγχρονως αυξανει τη πιεση του νερου στο oring του flow meter. Οποτε εαν δεν ειναι και αυτη η φλαντζα σε αριστη κατασταση, αρχιζει το δακρυσμα απο το flow meter. Ετσι ακριβως την επαθα και εγω. Παρολαυτα, εγω ανοιγω το καπακι του φιλτρου ανα 10 μερες, για να εχω οπτικη επιβεβαιωση οτι δεν υπαρχει νερο μεσα στη κεφαλη, μου εχει μεινει ψυχολογικο τραυμα πλεον... Αφου σκεφτομαι να ανοιξω με το dremel μια τρυπα Φ3cm στο καπακι σε μη νευραλγικο σημειο και να τσεκαρω απο εκει ανετα, ωστε να μη χρειαζεται να ανοιγω τη κεφαλη καθε φορα και μασησει καμια βιδα απο το πολυ βαλε βγαλε. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πλημμυρα και eheim | aquahobby | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 04-04-11 09:45 |
EHEIM 2026 | Χαραμάδας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 21:34 |
Eheim professionel 2026 | olga | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-06-10 22:08 |
Eheim 2026 | pipis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 31-01-09 18:08 |
eheim 2026 | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 18-07-04 14:56 |