|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βαρίδια όχι. Δεν έχω να πω κάτι. Το φίλτρο είναι μια χαρά... Σου Ρίπα πως να το κανεις. Θα χρειαστείς βιολογικό υλικό κόψε το σφουγγάρι... Και βάλε σε καλσον μακαρόνι. Δεν είναι δύσκολο. Σε υψος είναι μια χαρά !!
Όταν το βλέπεις να λιώνει το αλλά ζεις... Εχεις πάρει τεστ ; Αμμωνία μηδέν νιτρικά 0 νιτρώδη μέχρι 10 Και το φαι σε καλσον |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Siempre : 31-05-17 στις 22:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά τα βαρίδια είναι απο μολύβι. Ισχύει το ίδιο; Να μην τα βάλω ε;
------------------------- Κάνα site έτσι εγχώρια δεν υπάρχει που να τα έχει κάπως οικονομικά; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Siempre : 31-05-17 στις 22:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ειδικά επειδή ειναι μολύβι
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει άρα τα ξεχνάω. Θερμοκρασία να ανεβάσω; Το ξύλο υπάρχει περίπτωση μέχρι αύριο να τραβήξει νερό και να πέσει ;
|
|
||||
|
||||
![]()
το ξυλο θα πεσει μονο του σε μερικες μερες.υπομονη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης θα σου γίνει το νερό καφέ απο το ξύλο μην τρομαξεις
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχ κατάλαβα σε κανα μήνα θα κάτσει κάτω. Παιδιά ξανα ρωτώ. Να ταίσω σήμερα χωρίς τούλι; Και επίσης την θερμοκρασία που να την βάλω;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΡΩΤΟΧΟΜΠΙΣΤΑΣ!!! | badbarman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 06-06-13 10:33 |