|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη καλο μηνα!
θελω να βαλω στις πισω γωνιες στο 150 λιτρο φυτεμενο απο μια πλακετιτσα λεντ smd 48 3528 που εχω και καθονται.. πρεπει ομως να μπουν μεσα σε μια "θηκη"-κουτακι να μην περναει η υγρασια γιατι αν τις κολλησω ετσι στο καπακι στανταρ θα καουν.. Θα μπορουσα λες να το κανω ευκολα με πλεξι πως το βλεπεις ή με καποιο αλλο τροπο;
|
||||
|
||||
![]()
Θέμη εύκολο είναι,
και καλύτερα είναι να μην είναι σε υγρασία, θα χαλάσουν
|
||||
|
||||
![]()
Να σαι καλα,ευχαριστω!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα! Μηπως εχει δοκιμασει καποιος αυτα τα στηριγματα για ανεμιστηρακια?Αξιζουν?
http://www.e-shop.gr/noctua-na-sav2-...t-p-PER.814695 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παρα πολυ! Αργησα να ρωτησω και τωρα πρεπει να τα παρω απο κει.Το ebay θα θελει κανα μηνα το νωριτερο
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω σε κάθε ανεμιστήρα βάζω 2 διαγώνια, αρκούν.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα πες μου κάποια ποιο αναλυτικά πράγματα για φίλτρο εξωτερικό? Ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74654&page=2/#44 είναι το ίδιο με αυτό αλλά λίγο πιο μεγάλο
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους αξιώθηκα και πήρα πολυεργαλείο
έφερε το lidl με 25 Ευρώ ![]()
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 14-01-18 στις 17:13 |
|
|||
|
|||
![]()
Πως το βλεπεις γιατι ειμαι ετοιμος να παω στο leroy για dremel ??
|
|
|||
|
|||
![]()
Οταν εγω έλεγα οτι θα το πάρω αυτό, με κράζατε!!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 14-01-18 στις 17:13 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Σε διάφορα φορουμ δεν διάβασα άσχημες κριτικές , σιγουρα τα dremel είναι πολύ καλύτερα αλλά η τιμή τους είναι απλησίαστη, και στο κάτω κάτω ερασιτεχνικές δουλειές κάνω. Ενδεικτικά είδα πως τα περισσότερα εργαλεία αυτού του τύπου είναι 135 watt και μέχρι 32000 στροφές/λεπτό και του lidl είναι 160 watt και μέχρι 40000 στροφές/λεπτό , και οικονομικά δεν το συζητάω, του lidl 25 και τα άλλα από 45 και πάνω Είχα σκοπό να πάρω κάποια στιγμή της Enheill https://eshop.karagianni.com/%CE%A0%...%CE%95-4419169 αλλά τώρα που έβγαλε το lidl. Γενικά όλα αυτά δεν έχουν και τόσο καλά εξαρτήματα, δισκάκια κλπ, ε από αυτά παίρνεις μερικά της dremel και ησυχάζεις. Θα σου συνιστούσα όμως να προτιμήσεις της enheil αντι της Dexter που έχει το Leroy, εχω αρκετά εργαλεία της Enheil και για ερασιτέχνες είναι μια χαρά. Οχι εγώ, εγώ ποτέ σε τέτοια θέματα, είναι μεγάλος τσίπης και το ξέρεις ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Έχει πάρει αντίστοιχο ο αδερφός μου από τα lidl (parkside και αυτό), ακόμα γελάω. Ζήτημα να δούλεψε 4 ώρες σύνολο και χάλασε το κούμπωμα που κλειδώνει την κεφαλή για να αλλάξει εργαλείο.
Ελπίζω να είσαι τυχερός Τάκη και να σου βγει καλύτερο. |
|
|||
|
|||
![]()
Αναμεσα σε lidl και Enheill ποιο ??? θα ελεγες ?? μαστροτακη !!
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 11-05-17 στις 18:06 |
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη κι εγω σημερα το πηρα,το περιμενα αυτο το εργαλειο
![]() ![]() Ειχε και ηλεκτροκολληση,αλλα δε μου γεμισε το ματι..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εχει όμως 3 χρόνια εγγύηση Παράθεση:
Ουτε το ένα εχω δουλέψει ούτε το άλλο Παράθεση:
για να δούμε τι λέει !!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Χλωροφόρμιο
ή "κόλλα" που πουλάνε εκεί που έχουν πλεξιγκλάς που και αυτό χλωροφόρμιο είναι ![]() Χλωροφόρμιο όμως θα βρεις πολύ δύσκολα υπάρχει και η κόλλα BISSON για σκληρά πλαστικά http://www.praktiker.gr/p/kolla-gia-...son-25ml-16878 αλλά θέλει κανα 3ωρο να στεγνώσει και 24 ώρες για να μπει στο νερό. Με το χλωροφόρμιο , σε 30 λεπτά το πολύ το έχεις βάλει στο νερό, στεγνώνει σε λεπτά, αν όχι σε δευτερόλεπτα ![]() Το χλωροφόρμιο δεν είναι κόλλα, είναι διαλύτης, λιώνει το πλεξιγκλάς και κολλάνε τα κομμάτια μεταξύ τους, γίνονται ένα σώμα. Μη προσπαθήσεις με εποξικές ή άλλες κόλλες , κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει, από κόλλες μόνο η BISSON έχω παρατηρήσει πως είναι κόλλα που θα κρατήσει, οτιδήποτε άλλο όχι. Το χλωροφόρμιο είναι μόνιμο το κόλλημα, μετα δεν ξεκολλάει, σπάει ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 14-01-18 στις 17:13 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() https://www.spakouris.gr/products6.p...en1=1&open2=21
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 14-05-17 στις 10:17 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κάνουμε ένα μικρό διαγωνισμό της πλάκας,
θέλω να μου βρείτε τι μπορούμε να φτιάξουμε ή καλύτερα να επισκευάσουμε με πλεξιγκλάς. Ζημιά αρκετά σοβαρή που αν γίνει Σάββατο απόγευμα θα έχουμε θέμα ή αν δεν βρούμε γρήγορα ανταλλακτικό θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερο θέμα. Ακούω προτάσεις, ο νικητής ή οι νικητές θα πάρουν ένα μπράβο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μάστορα εγω επειδή ξερω την απάντηση ειμαι εκτος διαγωνισμού !!!
Αλλά όντως ρε συ Τάκη είσαι από άλλο πλανήτη.....τι Μαγκάιβερ και λαλακίες...... |
|
|||
|
|||
![]()
Εσωτερικό φίλτρο
....δώσε μου το "μπράβο" να τελειώνουμε |
|
||||
|
||||
![]()
φτερωτη σε αντλια?
|
||||
|
||||
![]()
Τι προτάσεις ρε συ Τάκη; Να μαντέψουμε θέλεις αν κατάλαβα καλά.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αντε σκεφτείτε λίγο ![]()
|
|||
|
|||
![]()
???????????????????????????????καμενο ειναι δεν ............
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, το βρήκα (έτσι για να σε τρολλάρω). Φτιάξε μια πανοπλία με πλέξι και όταν γίνει κάτι καταστροφικό μπες μέσα. Έτσι θα γλυτώσεις το ξύλο από τη γυναίκα σου.
![]() https://www.google.gr/search?q=%CF%8...BqjHGqYR8BDXM:
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκια για Rio 125 με φωτισμό | stephos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 24-03-13 14:27 |