|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω ότι ίσως μπορεί να βοηθήσει με απλό και λίγο πιο "ευχάριστο" τρόπο και έναν αρχάριο.
|
||||
|
||||
![]()
Καλή είναι η παρουσίαση και αν εκτός από το δημοτικό την κάνεις και στο Μελτεμάκι έρχομαι να την παρακολουθήσω και εγώ αυθημερόν!
![]() ![]() ![]() Απλή και περιεκτική η παρουσίαση. Στο μέλλον βλέπεις τις αντιδράσεις των παιδιών και την προσαρμόζεις - εμπλουτίζεις ανάλογα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο Σταύρο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Κλεοβουλε. Μια γεύση από τους βιοτοπους που ασχολούμαστε στο πρότζεκτ. Βέβαια επειδή καθένας τους έχει πολλές πτυχές, στο βίντεο έβαλα κομμάτια που με βολεύουν ώστε να μπορεί κάποιος να καταλάβει ποιο ενυδρείο ταιριάζει στον κάθε βιότοπο.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία δουλειά έκανες δάσκαλε
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραία δουλειά.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ.
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο δασκαλε!
Η εισαγωγη παρα πολυ καλη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα εντόπισες στο πρώτο μια ψευτιά εσύ...
|
||||
|
||||
![]()
Στην Τεχνη ολα επιτρεπονται σσσςς
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερο Σταυρο
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μου αρέσει πολυ ο συνδυασμός σε όλα που έχεις κάνει στο video. Μπράβο Σταύρο, το έχεις. Τα παιδιά θα σε χαίρονται, το πιστεύω αυτό
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο δάσκαλε, άξιος!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά. Και σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας σε αυτό και γενικά σε όλα όσα έχω μάθει από εσάς. Στο βίντεο χάνουν αρκετά τα ενυδρεία.
|
|||
|
|||
![]()
Εισαι κορυφη,τι να λεμε τωρα!!!
Αξιος και μακαρι να εχουν ολα τα παιδια δασκαλο σαν εσενα!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο Σταύρο,
απλό και κατατοπιστικό, ότι πρέπει για παιδιά. Βλέπω στη Χιο να αυξάνονται οι συνχομπίστες ραγδαία ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι μόνο ότι μαθαίνει στα παιδιά,τους μεταφέρει και σωστές γνώσεις.............μπράβο Σταύρο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πω ....ΜΠΡΑΒΟ Σταυρο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλοι μου!
Σε λίγες μέρες θα μας επισκεφτούν μαθητές από ένα άλλο σχολείο για να τους κάνουμε παρουσίαση. Στο ενημερωτικό που έχω στείλει στα σχολεία έχω "υποσχεθεί" και ένα φυλλάδιο για τα βασικά βήματα στησίματος συντήρησης κτλ. Εδώ στο φόρουμ έχουμε ένα θέμα που έχει όλα όσα χρειάζομαι. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29949 Εντάξει, έχω να κάνω μερικές αλλαγές για να γίνει πιο παιδικό καθώς και να βάλω τόνους... (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ) ;;;; Όμως ρε παιδιά βγαίνει 6 σελίδες (με γραμματοσειρά 10! ). ![]() Έχετε υπόψιν σας κάτι... μικρότερο;
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο πρότζεκτ μετά από χρόνια | Δημητρης89 | Malawi | 11 | 14-01-15 13:28 |
Φυτα για το πίσω μέρος του ενυδρείου | dinnos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 11-02-13 11:16 |
Απόπειρα για Ταγκανίκα... μέρος 3ο | QS-Plan | Tanganyika | 14 | 19-02-11 20:46 |
Άλγη . . μέρος 2 | Juan | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 19-05-05 17:37 |
To Q&A του dph.nl (κάποιο μέρος του δηλαδή) | Fonamstel | Δίσκοι | 0 | 19-02-05 20:37 |