|
|||
|
|||
![]()
Χαιρετω και παλι την παρεα. Ελπιζω ολοι να ειστε καλα.
Προεκυψε παλι ενα θεμα με τονενυδρειο ελπιζω οχι σοβαρο. Απο που να αρχισω. Εχω ενα μηνα τωρα που γυρισα απο διακοπες ενος μηνα. Ειχα αφησει εναν ΑΝΘΡΩΠΟ να μου προσεχει τα ψαρακια. Φαι και αλλαγη νερου τουλαχιστον μια μεγαλη. Εν τελη για να μην τα πολυλογω ηρθα βρηκα ενα ενυδρειο κιτρινο γεματο απομειναρια τροφων μειον τρια ψαρακια. 😭😢😠😠😠. Εχω μια βδομαδα τωρα που προσπαθω να φτιαξω την βιολογια του ενυδρειου. Παραδοξος δεν ειχε ανεβασει αμωνια το ενυδρειο. Το πρόβλημα ειναι το εξης. Η ουρα του Black moore ειναι χαλια και το καινουριο fantail (αναπληρωτης του προηγουμενου) πεταξε ενα σπυρακι σημερα στην ουρα. Παραθετω παρακατω την φορμα κ φωτογραφιες. Πανω στον μηνα αυτη σημερα ειναι η τριτη μεγαλη αλλαγη που κανω κ αποστειρωσα κ ολα τα μπιχλιμπιδια του ενυδρειου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απογραφη διακοπων | Vangelis21 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-08-12 06:39 |
ειναι ο αραωνιτης μετα απο 5 μηνες ζωντανος μεσα στη σφραγισμενη συσκυασια? | ilias13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-06-12 09:28 |
αυτοματισμοι λογο διακοπων | kiriles | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 16-12-11 09:13 |