|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ,το 50 το ειπα για τον φιλο πιο πανω.
Λοιπον ,ανθρακα αλλαζεις χοντρικα 2 φορες το χρονο (16-20 ευρω ετοισιως) ρητινη , αν παρεις την μικρη θηκη θα εχεις να κανεις 3 γεμισματα ,μιας και θα παρεις 1 λιτρο ρητινης και η μικρη θηκη παιρνει 330ml. Δεν ξερω ποσο καιρο θα βγαλει ,και κανεις δεν μπορει να σου πει με σιγουρια.. Εγω παντως πιστευω 8-12 μηνες (μαζι με τις αναγεννησεις). Το ιδιο θα ισχυει βεβαια και για την μεγαλη θηκη(700ml) ,που τραβαει πιο γρηγορα και περισσοτερα νιτρικα,λογω ποσοτητας. Η ρητινη εχει 12 ευρω το λιτρο. Επομενως τα αναλωσιμα θα σου κοστιζουν περιπου 30-40 ευρω ετησιως. Τωρα το κοστος για το πακετο .. Αφου δεν περιμενεις το βραδυ ![]() Αν θελεις ετοιμη λυση. Παιρνεις -ενα διπλο φιλτρο ανω παγκου -1 λιτρο ρητινη - θηκη ρητινης για το φιλτρο(βγαζεις το φιλτρο στερεων και βαζεις την θηκη της ρητινης στην θεση του) - φιλτρο ανθρακα περιεχει μεσα ηδη Κομματι - κομματι λυση. Παιρνεις τα πιο φθηνα ![]() -εναν ανταπτορα για βρυση Αν θελεις για βρυση κουζινας/μπανιου ,παιρνεις αυτον Αν θελεις να το εχεις σε βρυση μπαλκονιου/κηπου ,παιρνεις αυτον -μικρη θηκη ρητινης -1 λιτρο ρητινη - φυσιγγιο φιλτρο ανθρακα -4 συνδεσμους - σωληνα 1/4 ,οσα μετρα χρειαζεσαι -ενα συνδεσμο προφιλτρων (να μην πανε περα-δωθε) - προαιρετικα μια βρυση ,αν θελεις να το εχεις στην κουζινα για να πινετε κι εσεις νερο. Εγω εχω αυτην Η συνδεση ειναι απλη ,και σε βοηθαω αν επιλεξεις την κομματι-κομματι επιλογη. Οσων αφορα τα κοστοι, υπαρχει μια σεβαστη διαφορα. Ετοιμο πακετο 88 ευρω (χωρις μεταφορικα) Κομματι κομματι 50-60 ευρω + 12 ευρω η βρυση (χωρις μεταφορικα) Διαλλεγεις και αποφασιζεις. Παντως ξαναλεω πως ειναι κριμα να μην πινεις κι εσυ εαν εχεις τον εξοπλισμο ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νιτρικά στο νερό του δικτύου! Πως μπορώ να φτιάξω νερό για κιχλίδες από RO; | BabylonX | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 02-05-13 03:50 |
Απιονισμένο νερό η νερό βρύσης? | stamp | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 04-11-08 00:30 |
Το νερό απο τις αλλαγές νερου μπορούμε να το ρίξουμε σε φυτά και γλάστρες? | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 29-06-08 09:21 |
Αλλαγές νερού με νερό από θερμοσίφωνα | WILD_RIDER | Γλυκό νερό - Γενικά | 30 | 11-12-07 11:52 |
Αλλαγές στο 60L μου. | ΠΑΝΟΣ | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 29-11-06 22:48 |