|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας! Νομίζω πως τα κατάφερα. Θα σας πω τι έχω κάνει να μου πείτε τη γνώμη σας. Τόσες μέρες έβαζα την αμμωνία έκανα τις μετρήσεις και κάθε 3-4 μέρες έκανα αλλαγή νερού το 85-90% και καπάκι μετρούσαν τα νιτρώδη και τα νιτρικά και ήταν φουλ. Μα το νερό που έβαζα ήταν πεντακάθαρο και με μηδέν. Έτσι σκέφτηκα ότι μάλλον πρέπει να ξεβγαλω το χαλίκι καλά γιατί κάπως ένα χρώμα διαφορετικό είχε. Έτσι έκανα αλλαγή 100% ξεβγαλα το χαλίκι καλά προσθεσα λίγη τύρφη και μετά υπόστρωμα και μετά το χαλίκι. Έβαλα τα φυτά μου αφού τα καθάρισα καλά από τα σάπια φυλλαράκια και γέμισα νεράκι! ! Έριξα αντιχλωρια και λοιπές σαλτες της σερα έριξα την αμμωνία μου και σήμερα έχω αυτές τις μετρήσεις :
Αμμωνία 0,25 Ph 7,5-8 Gh 17 Kh 11 NO2 0 NO3 0 Βέβαια το νεράκι μου έχει αποκτήσει ένα καφετί χρωματακι από την τύρφη αλλά νομίζω πως δεν πειράζει αφού τα γκουραμι θέλουν σκούρα χρώματα. Τι λέτε? Έκανα μ@λ@κι@ που έκανα αυτή τη διαδικασία? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|