|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Οποτε καταληγω οτι το κρισιμο ειναι το φως και οχι τοσο η ροη. ------------------------- Μετα απο 21 μηνες το νανακι φτανει στο τελος του. Στο τελος της εβδομαδας λογικα θα κανω την μεταφορα στο μεγαλυτερο. Ηταν μεγαλο σχολειο, και τελικα καλα σχεδιασμενο, η διαμορφωση της πλατης, που εκτως οτι εκρυβε ολο τον εξοπλισμο, κρατησε και τις τιμες χωρις σκιμερ, σε μηδενικα επιπεδα, τα φοσφωρικα βεβαια μου ξεφυγαν το τελευταιο διμηνο-τριμηνο. ΑΤS και χαετο πλεον με σιγουρια πιστευω οτι ανετα κρατανε νιτρικα μηδεν με βαρια ταισματα, προσφερουν ζωντανη τροφη (εχω ενα μανδαρινο 12 μηνες πλεον σε 42 λιτρακια), με τα φοσφωρικα θελουν ομως βοηθεια μεγαλη απο αντιφοσφωρο. Το σκιμερ, αν και πλεον εξαιτιας των φοσφωρικων εχω τριχοειδη, ακομη πιστευω οτι ειναι "αχρηστο" εργαλειο ![]() ![]() Με την ιδια ρουτινα προχωραω στο μεγαλυτερο, με diy λεντ, skimerless, NSW, ATS, refugium+chaeto, και σε αυτο θα δοκιμασω και Remote DSB, ελπιζοντας να πανε ολα καλα οσο στο μικρο και με την βοηθεια ριακτορα, να ελεγχξω καλυτερα τα φοσφωρικα. ![]() ![]() ![]() Στον βραχο που θα μεταφερω εχουν πιασει καποια κοραλι που δεν θελω να τα μεταφερω στο μεγαλο. παραζοανθους, μανιταρι, λογικα τα κοβω απο την βαση με ξυραφι και θα βαλω και εποξικη για σιγουρια. Star polyps πως την βγαζω ομως? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gregkn73 : 02-06-15 στις 22:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη Φωτιστικου Για Reef Ενυδρειο (και Οχι Μονο) | accnt | Φωτισμός | 21 | 01-08-12 10:11 |
Reef υπο κατασκευη | stavros1979 | Reef | 9 | 04-04-12 11:16 |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
Βοηθεια για κατασκευη REEF 225 λιτρ. | VRILO | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 24-01-08 12:49 |