#32
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.bioshop.gr/spiroulina-skoni.html http://www.sensities.com/product_det...jrUBoCZB_w_wcB και αλλου αν ψαξεις και ζελατινες σε φύλλα στα σουπερ μαρκετ, αυτη που βαζουν στα παγωτα και στα γλυκά http://www.yiannislucacos.gr/tip/258...s#.VMIuuyzLIWc Ναι ελατσικό είναι, μετα μπορείς και να το βάλεις στη καταψυξη για να αντεξει πιο πολυ καιρό. Οι γαριδες κατεψυγμενες, αλλά για να τις ξεπαγώνεις και να τις ξανακαταψύξεις , ίσως ενα ζεμάτισμα δεν θα ήταν άσχημο, όχι να βρασουν , για λίγα λεπτα σε βραστό νερό. Δεν είναι καλό τα τρόφιμα να τα ξεπαγώνουμε και να τα ξαναπαγώνουμε πάλι
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|