|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ειναι το αντιστοιχο του ριο 400 σε διαστασεις, anubias A1500. πετρες θα μπουνε και αλλες δεξια. ------------------------- να σαι καλα Σακη. ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
μου εκανες την καρδια περιβολι.σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. ![]() ![]() φυσικα και αστειευομαι.ουτως η αλλιως απο την στιγμη που ανεβαζω το ενυδρειο μου φορα παρτιδα ειμαι ετοιμος να ακουσω και τον αντιλογο και οχι μονο παλαμακια. τις πετρες αυτες τις ειχα και σε παλιοτερο set up με αφρικανες και δεν ειχα θεμα. σπηλιες σιγουρα θα γινουν και αλλες μιας και θα στηθει αλλος ενας λοφος δεξια. τωρα το οπτικο αποτελεσμα ειναι υποκειμενικο και καλα κανεις και δεν σου αρεσει και το λες. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kostas78 : 26-12-14 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο μυθος για την επιστροφη των red cherry στην αγρια μορφη τους. | delta66 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 6 | 15-02-14 16:45 |
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΖΗΜΙΕΣ! | cpk2010 | Greek Aquarist's Boards | 6 | 18-01-11 19:03 |
ΑΜΕΡΙΚΗ VS ΑΦΡΙΚΗ | sonic | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 16-11-10 17:55 |