|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στην φωτογραφία βλέπετε ξεκινώντας από αριστερά τους τέσσερις νικητές στο διαγωνισμό AGBAC πίσω από τα ενυδρεία τους μαζί μ’ εμένα και την παρέα μου.Πρώτος φαίνεται o φίλος μας Νίκος nickthefish,ο billartist είναι μπροστάαπό το ενυδρείο που στήνει εκείνη την ώρα και ακολουθείο Σπύρος korasidikos, PETROS_AFRICANOS (εγώ), στελιος προεδρου οΒασίλης piranhas2 και οΧρήστος volcanotimes. Τα nicknames που γράφτηκαν με bold είναι οι νικητές. 1) 3) Επειδή δεν μπορούν ν’ ανέβουν όλες οι φωτογραφίες ( τα ενυδρεία αριθμήθικαν κατά σειρά παρουσίασης των ιδιοκτήτων τους ) θα τα δείτε σε μεγαλύτερες φωτογραφίες καθώς και τους 2 δίσκους που ανέβασε στο διαγωνισμό Best of discus ο φίλος μας Νίκος Diskus fan στο σύνδεσμο που θα σας παραθέσω. Στη φωτό εγώ με τους ’’στελιος προεδρου’’, ’’Diskus fan’’ και ’’korasidikos’’. Πιστεύω αύριο να δω κι εσάς εκεί !!!!!!! Σύνδεσμος άλμπουμ έκθεσης Pets in Action : http://www.aquatek.gr/vb/album.php?albumid=821 ------------------------- Παράθεση:
Φτου,φτου,φτου σκόρδα στα μάτια μας!!!!!!!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PETROS_AFRICANOS : 10-10-14 στις 23:41 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκθεση pet-shop? | wodan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 12-09-06 11:33 |
Εκθεση για Ενυδρεία | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 17-01-06 16:17 |