|
||||
|
||||
![]()
Καλα τα λες και δεν κανεις εκπτωσεις, οτι εχεις να πεις το λες .... αυτο ειναι γνωστο
![]() Δεν μπορουμε ουτε να παρανοησουμε καμια φορα?!? ![]() - Οσον αφορα το ταισμα, πιστευω οτι σαν ποσοτητα αυτη που βαζει ο φιλος ειναι οκ για τα ψαρια (βεβαια δεν ειμαι και μπροστα οταν ταιζει, αλλα το φανταζομαι απο τις φορες που τον εχω δει να ταιζει). Δηλαδη και μεγαλυτερο ενυδρειο να ειχε με αυτα τα ψαρια, παλι τοσο θα ταιζε φανταζομαι απο ποσοτητα τροφης. Απλα ανεφερα το πως ταιζει και το οτι δεν εχει θεμα με τις μετρησεις του....(δηλαδη ταιζει οπως πιστευει αυτος οτι ειναι το σωστο και δεν εχει καποιο θεμα στο ενυδρειο....φυσικα αν ειχε θεμα θα επαιρνε μεγαλυτερο φιλτρο ή ενυδρειο ή θα εδινε τα ψαρια) - Εσυ εισαι σιγουρος οτι στο παρον προβλημα φταινε τα λιτρα, οι ρουτινες του φιλου κλπ ή μιλας γενικα? - Redox? - Ως ''λαθος παραμετρους νερου'' τι εννοεις? Το οτι το νερο του (που ειναι δικτυου) δεν ειναι καταλληλο για αυτα τα ψαρια? Αν ναι, οντως σωστα λες, αλλα αυτο ειναι προσωρινο μεχρι να το επεξεργαστει με τυρφη ή με οσμωση ωστε να το φερει στις σωστες τιμες. Μπορει σε αυτο να οφειλεται που τοσο συντομα επαθαν κατι? Και στα πετ σοπ δεν βλεπουμε ψαρια σε λαθος τιμες που αντεχουν περισσοτερο καιρο (ο φιλος εχει τα ψαρια 1 μηνα) μεχρι να πουληθουν χωρις να εμφανισουν (αλλο το τι μπορει γινει μετα απο καιρο) προβληματα? - Και εγω για να ξεκαθαρισω τη θεση μου, να βοηθησω τον φιλο μου θελω που εχει σκασει... (οχι να τον δικαιολογησω σε οσους απο εσας εχετε αντιθετη αποψη για τις επιλογες του) Δεν το γραφω για να τον λυπηθειτε ![]() ΥΓ: Ο φιλος θα παει σιγουρα σε 60 - 80λιτρο. Το θεμα ειναι τι θα κανει τωρα για το προβλημα.. Αρα αμα ειναι κανει την 7ημερη θεραπεια που λενε αυτα τα 2 φαρμακα.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννάει το ψαρακι μου????????? | thanps | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-10-11 17:27 |
Ψαρακι με fin rot | Χρυσανθη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-02-11 18:38 |
ΨΑΡΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΖ | bantourakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 27-09-10 12:31 |
SOS ψαρακι στα τελευταια του ! | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-07-10 00:03 |
Στρωσιμο με ψαρακι | angela | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 05-10-06 23:21 |