Για αρχή,δεν μετράς ποτέ ph στο καθαρό νερό της όσμωσης παρά μόνο tds και σκληρότητες.Κατά δεύτερον ποιος σου είπε πως δεν κάνεις αλλαγές με 100% νερό ΑΟ??Φυσικά και μπορείς να κάνεις!Επιπρόσθετα,και κατα την γνώμη μου δν χρειάζεται ούτε σόδες ούτε σκευάσματα ph down ή ότι άλλο γτ ακριβώς αυτή τη δουλειά κάνει τη όσμωση.Μετά πρέπει λίγο να πειραματιστείς με τις μίξεις σου,δλδ 70% νερό αο και 30% προφιλτραρισμένο(τα νούμερα τυχαία).Η επίσης μπορείς να κάνεις μίξη και να βάλεις φύλλο/α κατάπα στο βαρελάκι προετοιμασίας έτσι θα έχεις και τα θετικά από χουμικά οξέα.Επίσης μπορείς να κάνεις 100% και να ρίξει και trace μεσα για να μην είναι τελείως νεκρό το νερό σου...Υπάρχουν πολλά αλλά θέλουν πειραματισμό στην αρχή και προσοχή για τα ψάρια μην τα δείς ανάποδα!!!!
|