|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ναι θα εχει δικο του φιλτρο και μεχρι να στρωθει θα εχω και το δικο μου μεσα..απο αυτο θα βαλω μπολι στο νεο φιλτρο ελπιζωντας να στρωσει πιο γρηγορα το δικο μου ειναι εσωτερικο και το νεο θα ειναι εξωτερικο fluval 205..τα ψαρακια που θα μπουνε θα ειναι tetra beacon ,tetra phantom, neon tetra.,αλλα λεω στην αρχη να βαλω κανενα γκαμπι απο ενα μικρο ενυδρειο για το στρωσιμο..αν λεω κατι λαθος με διορθώνετε
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με φωτα...τα φωτα σας.. | sonic | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-02-13 21:08 |
Θελω τα φωτα σας για τη βαση του ενυδρειου 455 λιτρα. | ntak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 28-03-11 00:15 |
ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΕ ΦΩΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ CARREFOUR | eve_gr2000 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 14-03-08 00:14 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |
στήσιμο κοινωνικού ενυδρειου με μονομάχο | frits | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 17-12-06 12:19 |