|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:60x32x30 Όγκος:60lt Κατηγορία:Κοινωνικο φυτεμενο Φυτά:δεν γνωριζω ονομασιες Ψάρια / ¶λλα είδη:2 Neon Tetra,2 Black Neon Tetra,2(νεον ειναι νομιζω αλλα ειναι γκρι.στις φωτο ας με βοηθησει καποιος με την ονομασια),6 αρσενικα Guppies και εναν plecostomus. Διακοσμητικά υλικά:2 πετρες που εχει φυτρωσει ενα φυτο πανω στην μια,sera floredepot για τα φυτα μου και απο πανω διακοσμητικο χαλικι μπλε και πρασινο. Φόντο:Της Sera ειναι ενασ βραχος που κολλαει με σιλικονη Φωτισμός:1x15 watt Διάρκεια φωτισμού:5 ωρες Φιλτράρισμα:Sera fil 60 με siporax και σφουγγαρι θερμοστάτης ![]() ![]() Λίπανση:sera florennette A Παροχή CO2:οχι Παράμετροι: pH:7 Γενική σκληρότητα (GH):- Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):- Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):- Νιτρικά (ΝΟ3):- Αλλαγές νερού:20% μια φορα την βδομαδα Θερμοκρασία:26οC ¶λλες πληροφορίες:Συγχωρεστε με αν εχω κανει καποια λαθη αλλα ειναι η πρωτη μου φορα που κανω παρουσιαση!τα ψαρια μου λογικα θα μου πειτε πως ειναι πολλα και το ξερω αλλα εχω βαλει στοχο να παρω ενα μεγαλυτερο ενυδρειο σε λιγο καιρο οποτε πιστευω να βολευτουν εκει! ![]() ![]() Φωτογραφία: |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτη προσπαθεια,τα φωτα σας!!!! | Dimitris77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 49 | 28-06-13 20:14 |
πρωτη προσπαθεια φυτεμενου | panoss77 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 43 | 16-12-12 17:14 |
Πρωτη προσπαθεια 200lt!! | dimitrisemm | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-10-10 11:29 |
Πρωτη Προσπαθεια Tanganyika | ErnieBall | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 30-01-10 08:50 |
η πρωτη προσπαθεια ε ενυδρειο | lio2006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 16-12-09 18:13 |