|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ελαχιστα πραγματα ισχυουν ΠΑΝΤΑ!
εγω γραφω την εμπειρια μου απλως....λες οτι ειδες σκαλαρια να περνανε καλα σε 250 λιτρα...ειδες τα ιδια ψαρια σε 600 να παρατηρησεις τη διαφορα??? εγω ειδα τη διαφορα στα ιδια ψαρια που ειχα απο ενυδρειο σε ενυδρειο. και μαλιστα τη διαφορα απο 400 σε 800 λιτρα. και δεν ηταν αγρια αλλα περουβιανα αναπαραγωγη χομπιστα. ναι μπορει να κρατησει καποιος σκαλαρια σε μικροτερο ενυδρειο....απλα εγω ΔΕΝ θα το ξανακανω..γιατι εχω δει τη συμπεριφορα τους σε πολλα λιτρα και δε συμβιβαζομαι με κατι λιγοτερο πλεον. υπαρχουν ενα σωρο αλλα ειδη να βαλω σε 200λιτρο.
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαλάρια | Kleis98 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 13-12-11 17:10 |
Σκαλάρια και kribensis σε 160 λίτρα. Ναι ή όχι; | SlimData | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 13 | 13-09-11 14:23 |
Σκαλάρια | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-12-08 23:13 |
Σκαλάρια | nsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 21-11-08 19:10 |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |