|
|||
|
|||
![]()
Tη φόρμα θα τη συμπληρώσω επίσης από Δευτέρα που θα κάνω τις μετρήσεις...
Όσο για το χώρο που είναι διαθέσιμος για να αναπτυχθούν τα ψάρια, μην τρελαθούμε! ![]() Και όσο για το αν δε βλέπουμε καλά, δε φαντάζεσαι πόσες ώρες έχω περάσει να χαζεύω το ενυδρείο τρίβοντας τα μάτια μου μπας και κάνω λάθος ![]() Ανυπομονούσα να δω τις χρωματιστές μεγάλες ουρές των ψαριών μου, που είναι βασικός λόγος που μου αρέσει αυτό το είδος, αλλά δεν χάρηκα ούτε μια. ![]() Για τα σαλιγκάρια, δεν ξέρω τι εννοούμε τσαμπί. Η κοπέλα που μας χάρισε τα ψαράκια (είχα δει το ενυδρείο της, ολοζώντανο, μια χαρά) μας έδωσε και μερικές ενήλικες και μωρά γαρίδες, και περίπου 5-6 σαλιγκάρια applesnails. Μόνο αυτά τα είδη μπήκαν στο ενυδρείο, δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Κάποια στιγμή είδα τα μωρά σαλιγκαρια και χάρηκα (δεν τα είδα ως αυγά σε τσαμπί αν αυτό εννοείς, αλλά ως νεογέννητα στα τζάμια, στο φίλτρο, στα διακοσμητικά..)! Και απλώς περιμένω ακόμη να μεγαλώσουν. Ειλικρινά σας μιλάω, έμειναν έτσι ένα χρόνο ![]() Θα σας δώσω λεπτομέρειες με τις μετρήσεις, να μου πείτε. Στάνταρ πάει κάτι τέτοιο αρκετά εως πολύ στραβά, δε γίνεται. ------------------------- Α, 4-5 φορές μεσα σε ένα έτος έχω βάλει εκείνα τα μπλοκ των διακοπών γιατί δεν υπήρχε κάποιος να ταϊζει. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στην ανάπτυξη των γαρίδων και τι ακριβώς έχουν μέσα αυτά τα κυβάκια, αλλά όταν βάζω ένα μέσα γινεται της τρελής από γαρίδες. Περνάνε ατελείωτες ώρες εκεί πάνω τρώγοντας. Μπορεί λοιπόν να παίρνουν αρκετό ασβέστιο από εκεί και να αναπτύσσονται πιο σωστά. Για τα ψάρια, ακόμη δεν έχω καταλάβει πώς καταφέρνουν και τρέφονται από αυτό το πράγμα. Πάντως έλεγα μήπως ξέρετε αν αυτό βοηθάει τις γαρίδες και τα πάνε μόνο αυτές καλά. Η συχνότητα είναι ένα κυβάκι ανά 2 μήνες περίπου, για ένα 4ήμερο κατά μέσο όρο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TinTin : 29-08-12 στις 15:29 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα "μη κατάποσης" τροφής και όχι μόνο. | maneni | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 14 | 25-02-12 17:00 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |