Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mighellos
οποτε κοιταζω για κλαδεματα!
|
το καλυτερο
Παράθεση:
γρασσιδι θα το προσπαθησω!
|
εννωειται, γιατι οχι?
Παράθεση:
εγω δεν εχω λευκη αμμο αλλα χαλικακι λες εχουν προβλημα?
|
χμμμ τα φυτα εννωειται δεν εχουν προβλημα, αλλα εχουν τα γατοψαρα...
Παράθεση:
εχω και αμμο λευκη σκληρη λεει απ εξω αλλα πρεπει να ξεστεισω για να την βαλω ο φιλος μ εχει λευκη αμμο κανει αυτη που εχω?
|
σκληρη και μαλακη δεν ξερω, το βασικο ειναι να ειναι χαλαζιακη...
Παράθεση:
τα ευκολα φυτα που δεν θελουν τρομερο φωτισμο και Co2 οπως στην σελιδα που μου εστειλε ο φιλος παραπανω ανεβαζουν καθολου τιμες νερου?pH και τετοια?
|
Τα ευκολα δε θελουν τιποτα, αν με προσοχη και τσιγκουνια ριχνεις που και που κανα λιπασματακι πας και στη μετρια κατηγορια.
Το μονο που θα παξει ρολο ειναι το φασμα του φωτος, με μια σωστη λαμπα (σε φασμα εννοω οχι σε w/lt) θα αναπτυσονται ταχυτερα και θα αποτοξικοποιουν το ενυδρειο καλυτερα.
Παράθεση:
στο 80αρι μπορω να παρω εξωτερικο φιλτρο?
|
εγω και στο 55ρι εξωτερικο εχω οπως και σ ολα τα ενυδρεια μου.
Και πιο μικρο ενυδρειο να ειχα (αν και θεωρω τα 50 το minimum επιτρεπτο για ψαρια) παλι εξωτερικο θα ειχα... με τα εσωτερικα εχω παρει διαζυγιο εδω και χρονια
Παράθεση:
η αεραντλια που εχω δημιουργει προβλημα στα φυτα?
|
Ισως, γιατι διωχνει το co2 ...βασικα δυο-τρεις φορες στη ζωη μου εχω βαλει αεραντλια μονο για λιγες ωρες για περιπτωσεις που επρεπε να χρησιμοποιηθει...
Παράθεση:
μπορω να βαλω πανω απο το χαλικακι την αμμο?η πρεπει να αφαιρεσω το χαλικι?
|
Το θεμα βυθος ειναι ιδιεταιρα πολυπλοκο.
Το αντιθετο θα ακουγοταν πιο φυσιολογικο (κατω αμμος και πανω χαλικι)...
Θα ελεγα πως καλο θα ηταν να εχεις ομοιογενεια.
Απο την αλλη σε ενα στρωμενο ενυδρειο δε βλεπω και τοσο σοφο να πειραζουμε το βυθο του, εκτος κι αν το διαλυσουμε και το στησουμε απο την αρχη...