|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#16
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γενικα δλδ να προσεχουμε τη βιολογια οπως ειναι σωστο. Νιτροποίηση και οι παράγοντες που την επηρεάζουν. Παντα ομως στο πρωτο 3-4μηνο της λειτουργιας ενος ενυδρειου υπαρχει κινδυνος για τα ζωντανα του βυθου. Αν βαζουμε καποια Moss απο την αρχη θα ειναι πιστευω καλυτερα αφου θα "κουρνιαζουν" εκει περισσοτερη ωρα. 2. Εγω λεω να κανεις μεγαλυτερες γενικα αλλαγες (πχ 40-50%) καθε εβδομαδα, αρκει να ειναι σωστη θερμοκρασια το νερο αλλαγης και να το εισαγεις αργα. (φυσικα αντιχλωριο, εγω βαζω prime) πχ Δοχειο με νερο αλλαγης ψηλα, και σωληνακι αεραντλιας στον πατο του δοχειου. ![]() ![]() 3. To φιλτρο βαλτο στη ροη που πρεπει ετσι ωστε να εχει παντου μεσα στο ενυδρειο καλη κυκλοφορια και να μη κανει φιλμ στην επιφανεια. Νομιζω θελει στο μαξιμουμ για 20λιτρο. Εγω τερμα το'χα. 4. Προτεινω να ασχοληθεις με red cherry προς το παρον που ζουν σε μεγαλο ευρος τιιμων. 5. Υδρες πρεπει να ειναι και μαλλον εκει ειναι το προβλημα του ενυδρειου. http://www.aquatek.gr/vb/showthread....E1%EA%EF%F5%F1 6. Μπολιασμα φιλτρου δεν γινεται με μεταφορα νερου. Αυτο το κανουμε οταν θελουμε να ειναι και ιδιων συνθηκων το νερο που θα μεταφερουμε τη βιολογια και τα ζωντανα. Μπολιασμα φιλτρου γινεται ετσι Μπολιασμα : προετοιμασία και διαδικασία.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο γαριδοενυδρείο | kalts.greg | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 6 | 16-12-10 21:36 |
Το γαριδοενυδρείο μου! | TIMOS | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 24 | 14-10-10 08:05 |
Ιδέα για γαριδοενυδρείο | vag0s | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 17 | 10-06-10 18:31 |