|
|||
|
|||
![]()
α) Ταϊζω μια φορα την ημερα 2-3 φυλλαρακια το καθε ψαρακι
β) Εχω βαλει μπολι και με βιολογικο υλικο απο τον φιλο dimitris77 γ) Δεν εχω κανει αλλαγη νερου απο το σαββατο το πρωι (πριν βαλω το φιλτρο εκανα τακτικες αλλαγες νερου) δ) Δεν εχω μεσα ουτε φυτα ουτε τπτ (δεν ξερω αν επαιξε ρολο που βουτουσα λιγο τα δαχτυλα μου στο νερο γιατι μου αρεσε οταν...βεντουζωνουν τα ψαρακια) ε) Τα τεστ πιστευω τα εκανα σωστα. Kαι ειδικα αυτο του no3 Να πω και κατι ακομα, το νερο φαινεται απολυτως κρυσταλλινο, ουτε τα κακακια τους δεν βλεπω πια. Και να ξαναπω οτι το ενα ψαρακι, την βγαζει πολυ ωρα διπλα απο το φιλτρο, κανει και βολτες, αλλα απο χτες το απογευμα και σημερα ολη μερα, καθεται αρκετα διπλα στο φιλτρο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια παρακαλω! | drak7family | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 25-03-10 17:30 |
ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...... | johnvolno1 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 35 | 29-10-09 11:44 |
MIA ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!! | johnkalaigis32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 01-05-08 22:40 |
παρακαλω την βοηθεια σας..... | docrx8 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 15-01-08 21:01 |
Τη Βοηθεια Σασ Παρακαλω!! | Kiki | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-05-06 10:54 |