|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα!
Λοιπον... Απορρυπαντικο ευτυχως δεν χρησιμοποιησα το ειχα πλυνει στην αυλη με το λαστιχο.Ενα λαθος ομως που εχω κανει οσες φορες κανω αλλαγη νερου ειναι το οτι πλενω σε νερο βρυσης το φιλτρο.Δυστυχως.. Οπως ειπα πιο πανω το ενυδρειο ειναι μεταχειρισμενο.Το φιλτροοταν το ειχα ανοιξει ειχε μεσα ενα δυχτακι με μακαρονακι κοφτο χααχαχ..Το διχτακι ομως ειχε σκιστει και ειχαν χυθει ολα..Ετσι ..μην βαρεσετε....το εβαλα μεσα σε ενα καλτσον... ![]() ![]() Επισης τα ψαρια μου ειπαν οτι θελουν σταθερη θερμοκρασια 27 βαθμους....Οταν κανω αλλαγη νερου πως το καταφερνω αυτο ![]() ![]() Βαζουμε κρυο και περιμενουμε να ζεσταθει απο τον θερμοστατη 'η βαζουμε το νερο ετοιμο στην θερμοκρασια που πρεπει ![]() Εχω φωτο αλλα πρεπει να τις μικρυνω πρωτα...αυριο ------------------------- Καλη χρονια παιδια ...ντροπη μου...με υγεια πανω απ'ολα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TinaX : 02-01-12 στις 23:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
ΤΙΜΕΣ!!! [αρχαρια] | Efh | Χρυσόψαρα | 6 | 20-11-10 17:14 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |