|
||||
|
||||
![]()
Να αγοράσω και ένα μπλε με τις μεγάλες τρύπες ή αρκούν τα 2 που έχω;έχω το μπλε με τις μικρές και το πράσινο..σε όλο το υπόλοιπο κενό θα μπει siporax και λίγο υαλοβάμβακα πάνω πάνω!
Αναφέρομαι στο μεγάλο εσωτερικό της Juwel που έχει απτο RIO 300 και πάνω νομίζω... ΣΠΥΡΟ σε άκουσα και το πήρα.. 'Θα σου συνιστουσα ενα juwel εσωτερικο για μεγαλο ενυδρειο. (τσεκαρε τις διαστασεις που σου κανουν) Αψογο φιλτρο, με ικανη φιλτρανση σε σχετικα μικρο μεγεθος για την αποδοση του, και με χαμηλης καταναλωσης αντλια. (η 1000αρα 6.5 watt)' Βέβαια θα μπει στο μεγαλύτερο ενυδρείο που θα πάρω... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |
Πράσινο σφουγγαράκι Juwel + απονιτροποίηση! | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-04-08 19:24 |
Θολό-Πράσινο νερό... | Vagos_46 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 21-04-08 04:31 |
Ενυδρείο με πράσινο=πορτοφόλι χωρίς "πράσινο"? | Iann_is | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 11-12-07 18:24 |