|
|||
|
|||
![]() ![]() ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΓΚΟΣ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 13 λιτρα ( μικρο ειναι το ξερω , αλλα τοσο καιρο...) .Δεν ειμαι ακομα ετοιμη για μεγαλυτερο 2. ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ: 6 μηνες 3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ (τελευταιου ΑΡΡΩΣΤΟΥ)ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ: 17/06 4. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): 27 5. ΨΑΡΙΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ): 1 χρυσοψαρο 6. ΑΣΠΟΝΔΥΛΑ (ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ):1 apple snail 7. ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ (ΒΑΘΜΟΙ ΚΕΛΣΙΟΥ): παντα ιδια με το περιβαλλον , αφηνω το νερο με το αντιχλωριο για μια ωρα σε κουβα και μετα κανω την αλλαγη. 8. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΝΕΡΟΥ: καθε 4 ημερες μεχρι τωρα ολο το νερο 9. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΝΕΡΟΥ: 19/06 10. ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΑΪΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΣ ΤΡΟΦΗΣ: GOLDFISH της tetra 2 φορες την μερα απο λιγο και 1 ταμπλετα plecomin της tetra 2 φορες την εβδομαδα για το σαλιγκαρι 11. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ 1. ΨΑΡΙ(Α) ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ: 1 χρυσοψαρο, το σαλιγκαρι ευτυχως ειναι καλα 2. ΔΕΡΜΑ: θαμπο χρωμα. Φουσκωμενη κοιλια ( ετσι ηταν απο οταν μου το εφεραν ) 3. ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΨΑΡΙΟΥ:μεγαλη κινητικοτητα, τρωει κανονικα 4. ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ (πχ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΑΦΑΝΗ, ΧΡΩΜΑ):κανονικα καφε 5. ΑΝΑΠΝΟΗ (ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Ή ΑΥΞΗΜΕΝΗ):φυσιολογικη 6. ΤΡΕΦΕΤΑΙ? ΕΧΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΡΕΞΗ? :κανονικα 7. ΠΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ: 20/06/11 8. ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: η προσαρμογη τους εγινε κανονικα, δεν εδειχναν καλα απο τοτε που μου τα εφεραν 17/06.Δεν ηθελα ακομα ψαρια πριν σιγουρευτω οτι το σαλιγκαρι ειναι φορεας. ΠΡΟΗΓΗΘΕΙΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ 1. ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ: Κανενα ακομα.Αν μαζι με το φαρμακο που θα βαλω θελω να βαλω και αλατι το σαλιγκαρι θα παθει κατι;Δεν θελω να το δω να υποφερει. θελω να ξαναελθουν ολα παλι σε ισσοροπια. Μπορει το σαλιγκαρι να μεταφερει την ασθενεια και αργοτερα ; |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρακι με fin rot | Χρυσανθη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-02-11 18:38 |
ΨΑΡΑΚΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΡΟΖ | bantourakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 27-09-10 12:31 |
SOS ψαρακι στα τελευταια του ! | olga | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 15-07-10 00:03 |
μπλε ψαρακι | roulis | Reefsafe | 3 | 12-07-09 23:33 |
Στρωσιμο με ψαρακι | angela | Αρχάριοι γλυκού νερού | 36 | 05-10-06 23:21 |