|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
νερο ενυδρειου
No3 10 No2 5 NH3 4 Ph 6 Kh 5? νερο βρυσης Ph 8 Kh 5 Το ενυδρειο βρισκεται ακριβως πανω στο μηνα στρωσιματος απλα εχω μερικες αποριες. A)Τις τελευταιες 5 μερες και ενω η αμμωνια ητανε στο 3 καθε μερα μηδενιζοτανε και την επομενη ξαναεβαζα παλι αμμωνια ωστε να την διατηρω σταθερη.Εδω και 2 μερες ομως ειναι στο 3 και δεν μηδενιζεται.Γιατι? B)Χωρις να εχω Α/Ο αλλα μονο με ετοιμη τυρφη σκευασματος την οποια την εχω σε καλτσα στο πανω μερος του φιλτρου πως γινεται να εχω τετοιο Ph?Εννοω πως γινεται αυτη η διαφορα με το νερο της βρυσης που στην ουσια λενε πως δεν κανει δουλεια η συγκεκριμενη τυρφη αλλα μονο προετοιμασια σε βαρελακι? Γ)Το Kh μου ειναι λιγο απροσδιοριστο γιατι με την τριτη σταγονα που ριχνω το χρωμα γινεται κατευθειαν κιτρινο,δηλαδη εχω κατω απο 4?(μετραω με sera το Kh).Αυτες ειναι οι αποριες μου.Sorry εαν σας κουρασα διαβαζοντας το...... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοηθεια με μετρησεις, Δοκιμη προιοντος για πτωση ph+black water | Churu | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 14-12-10 00:17 |
βοηθεια με μετρησεις για δισκους!!!! | thanasis76 | Δίσκοι | 12 | 05-02-10 15:07 |
διαδικασια επεξεργασιας ξυλου απο πετ σοπ | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 08-12-09 21:01 |
Βοηθεια με τις μετρησεις | thgparas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 01-03-09 21:35 |
προοδος στρωσιματος | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 31-01-07 09:58 |