|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά,
έκανα την διακλάδωση που μου προτείνατε (βλ. φωτογραφία) και πραγματικά η αλλαγή νερού έχει γίνει παιχνιδάκι! ![]() Αγόρασα το ταφ και τα βανάκια από το leroy merlin με κόστος κάτι λιγότερο από 5 ευρώ (3 ταφ είχε η συσκευασία). Δυστυχώς δε βρήκα τρίοδη βάνα που θα ήταν και ότι καλύτερο με λιγότερες ενώσεις... Εκανα τη διακλάδωση όμως στη σωλήνα εισαγωγής (in) του φίλτρου καθως δε με βόλευε στην εξαγωγή μιας και το φίλτρο είναι στριμωγμένο εκεί που είναι... Εβαλα και ένα βανάκι στο τέλος της σωλήνας εξόδου του νερού για να μη στάζει ούτε σταγόνα όταν τελειώσει η έξοδος του νερού. Εδώ θέλω να ρωτήσω κάτι, τη σωλήνα αυτήν μπορώ να την ενώσω με την αντλία που έχω όταν θέλω να βάλω το νερό το φρέσκο? Μήπως πειράζει που είναι στην εισαγωγή του φίλτρου και αυτό μπουκώσει το φίλτρο? Ρωτάω γιατί είναι λίγο δυνατή η αντλία που έχω (eheim compact 1000 με δυνατότητα άντλησης 150-1000 λίτρα/ώρα)... ![]() Όπως και ναναι άξιζε τον κόπο αυτός ο πολύ εύκολος αυτοματισμός! Ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας! ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τεχνικό πρόβλημα με φιάλη CO2... | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 15-01-10 19:33 |
Θέμα επιβίωσης | bakogiannisd | Malawi | 7 | 23-04-07 12:12 |
Θέμα Βάρους-Αντοχής | harilaos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 16-01-07 09:36 |
Θέμα με άμμο | Βενέρης Πέτρος | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 12-12-06 16:22 |
Θέμα συμβατοτιτας | tazz | Bettas | 4 | 07-09-05 08:27 |