|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ναι δεν θα το κοψω... αλλα τωρα που εκανα λαθος τι να κανω? μπορω να το βγαλω ισως αλλα θα πεδευτω πολυ.απλα δεν ειχα βρει και μεγαλυτερο λιντε, αυτο μου ηρθε μεταβιας ακριβος. ευχαριστω για το ενδιαφερον σου in the pond.. τωρα τι να κανω? τι μου προτηνεις? να το ξεριζωσω το δεντρακι? παντος να μεγαλωσω την λιμνη θα ειναι πολυ δυσκολο.. οι ριτινες του δεντρου ποσο βλαβερες ειναι? απο θέμα βαθους που ειμαι μονο 40-45 ποντους? εκανα λαθος ξεκινημα το καταλαβενω.. τι μπορω να κανω για να το διωρθοσω?
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
παρουσιαση της λιμνουλα μου | ilias510 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 28 | 14-07-11 09:06 |
μικρη λιμνουλα βοηθεια!! | debbie | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 26-05-10 06:27 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 29-04-08 19:22 |