|
||||
|
||||
![]()
Για εμένα πάντως δεν είναι λύση να βάλεις δέκα ψαράκια το βράδυ πειμένοντας να δεις πόσα θα επιβιώσουν από το κυνήγι. ΙΣΩΣ θα ήταν καλύτερα να έβαζες τα μεγαλύτερα Gasteropelecus sternicla στο μεγαλύτερο μέγεθος που μπορείς να τα βρεις.
Λέω ΙΣΩΣ γιατί δεν γνωρίζω των χαρακτήρα των festivum. Αλλά πάλι άφού είναι κιχλίδες σε περίοδο αναπαραγωγής θα έχεις το ίδιο πρόβλημα...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορία για Sturisoma festivum | aquaristas | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 16-08-09 15:24 |
επίθεση στο apple snail από τον cloon | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 28-05-09 08:58 |
hydrofylia Polysperma : ασθένεια ή επίθεση???? | dizio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 11-02-09 16:04 |
Επίθεση ή παιχνίδια; Μια μικρή βοήθεια; | Ronnie21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 27-02-08 19:44 |