|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
η αμμωνια μετα απο τοσες μερες παραμενει στα 4ppm και μπολι εβαλα και συχνες αλλαγες νερου εκανα και την θερμοκρασια κατεβασα ( αν και τον θερμοστατη τον εχω βαλει σους 24 το θερμομετρο μου δειχνει 27, δεν ξερω γιατι) και βακτηρια προσθεσα και ammolock. τιποτα κανενα αποτελεσμα με την αμμωνια. τα ψαρακια μεχρι στιγμης ειναι ζωηρα.υποψιαζομαι λοιπον οτι κατι δεν παει καλα με το φιλτρο μου αν και λειτουργει κανονικα. αγορασα λοιπον ενα εξτρα μικρο φιλτρο μεχρι να το αλλαξω και να βαλω εξωτερικο. μπορειτε να με ενημερωσετε για τα εξωτερικα φιλτρα? τι να παρω και πως να το στησω. επισης ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει προβλημα τωρα που εχω βαλει 2 φιλτρα γιατι γινεται πολυ αναταραξη νερου, ανεμοστροβιλος γινεται στο ενυδρειο......
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Την επαθα σαν αρχαρια | paraskevi_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-11-10 21:59 |
αρια γλυλου νερου | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 08-01-09 20:42 |
Beta ζηταει βοήθεια! | stefstav | Bettas | 6 | 24-09-08 00:40 |
Αρχαρια-Προβλημα | vasogr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 14-02-08 00:29 |