|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ετοιμάζομαι για στήσιμο 2ου ενυδρείου, θέλω να ξεκινήσει σωστά και έχω απειρες ερωτήσεις. Να φανταστείτε στο 1ο δεν είχα καμμία
![]() ![]() Λοιπόν: 1.Είχα διαβάσει εδω στο φορουμ για ένα botia ή corydoras που είναι μικρό (λίγα εκατοστά) και ζει κοπαδιαστά. Εχω ζαλίσει το λαπ και δεν βρίσκω την συζήτηση αυτή. Μήπως ξερει κανείς πιο ψαρι είναι?? 2. Πήγα σε ένα πετ και είχε ενα ψαρι που το έγραφε "silver botia". Το βαζω στον γουγλη αλλα τίποτε. Ξέρει κανείς κάτι? Θελω να διαβάσω λίγο περισσότερα, μην βρεθώ με κανα ψαρι τεραστίων διαστασεων. Στο πετ είναι 4-5εκ, υπερκινητικό, και μοιαζει λίγο με αυτό: http://animal-world.com/encyclo/fres.../YoYoLoach.php Αυτά για αρχή! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριο ενυδρείο | shalis | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 13 | 30-06-10 17:19 |
Πολλές φυσαλίδες μέσα στο ενυδρείο | aggelospgr2010 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 59 | 22-01-10 19:23 |
Καινούριο ενυδρείο.... | zak | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 23 | 03-05-07 12:36 |
Νέος Στο Χόμπυ! Υπομονή Και Καλή Διάθεση! Πολλές Ερωτήσεις! | DUKEMNUKEMgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 29 | 14-01-05 12:12 |
Καινούριο ενυδρείο. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 25-07-04 21:25 |