|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οραία.Εχω πάρει καμια 10αρια κιλά 0,5 -1 που θα μπούν στο μικρό και είμαι σε ανζήτηση περισσότερου για το μεγάλο.Μάζεψα άμμο απο την θάλασα για να έκανα μίξη αλλά τελικα είναι αρκετά σκούρα και λέω να μην την βάλω.Τα έξοδα δεν τελείωνουν ποτέ.Επειδή το νερό της βρύσης στην αθήνα είναι ερκετά σκληρό άμα δνε βρώ αραγωνίτη σε καλές τιμές νομίζω θα κάνω μίξη τουλάχιστον 50-50 ,αμα μπορέσω και περισσότερο αραγωνίτη με χαλαζιακή.Σε συνδιασμό με τις ασβεστολιθικές πέτρες που έχω μαζέψει ελπίζω να μην έχω προβλήματα!
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σχέδια για καπάκι ενυδρείου DIY | KIRKMAN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-04-10 15:53 |
Σχέδια για νέο ενυδρείο. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 19-11-06 23:19 |
Προτάσεις για αυτοσχέδια φίλτρα. | Anonymous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-01-05 14:09 |
Σχέδια κατασκευής για θαλασσινό ενυδρείο | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-09-04 13:02 |