|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γνωρίζω ότι οι δημιουργίες σου είναι εντυπωσιακές. Tο συγκεκριμένο project το βρίσκω λίγο "μπουκωμένο". Πολλές πέτρες και μεγάλο ξύλο για την συγκεκριμένη δεξαμενή. Επίσης -και μιλάω με βάση το δικό μου γούστο- θα προτιμούσα να έβλεπα μια πιό επιβλητική και "μασιφ" πέτρα και περιμετρικά τα "φιλετάκια" που έχεις. Τώρα από φυτά και κατοίκους ας μιλήσουν οι πιό έμπειροι. Αυτά από εμένα και πανω απ' όλα φιλικά
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπόστρωμα για ενυδρείο χαμηλών απαιτήσεων | krispie | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 45 | 18-02-11 15:56 |
Βοήθεια: μετάβαση από high-tech σε χαμηλών απαιτήσεων | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 15-08-10 15:25 |
Θέλω να φυτεύσω φυτά χαμηλών απαιτήσεων | mikeepidio | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-06-10 02:08 |
Υγρό λίπασμα για φυτεμένο χαμηλών απαιτήσεων | xontros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 21-07-08 23:19 |
Ξεκίνημα φυτεμένου χαμηλών απαιτήσεων... | John T | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 22-03-05 19:03 |